-
Vakıf bank internet sitesinden döviz serbest fon alabilen varmı , şube olmaz diyir ve mobil onayla aldiriyor
-
Dostum bi PPZ etmez ama o asagida yazilan fon lar.. o yuzden PPZ ye devam
Bir ara NVB denedim boz dedim bozulmadi filan ondan kactim bende..

Originally Posted by
tradestop
Katılım para piyasası fonu(t+0) olarak sadece 1 fon var(KLU), en fazla %50 katılma hesabı içerebiliyor, Tefasa açık serbest fon olarak KSV ve PVK var, bunlar %100'e çıkabiliyor, tabi stopaj var serbest fonlarda, ama yinede avantajlı.
-
Dostum vakifta nitelikli yatirimci onayi kolay mi
yoksa subeye gidip basvuru ve inceleme filan mi gerekir

Originally Posted by
dell14
Vakıf bank internet sitesinden döviz serbest fon alabilen varmı , şube olmaz diyir ve mobil onayla aldiriyor
-

Originally Posted by
servetbey
Dostum bi PPZ etmez ama o asagida yazilan fon lar.. o yuzden PPZ ye devam
Bir ara NVB denedim boz dedim bozulmadi filan ondan kactim bende..
Evet Ppz kategorisinde başarılı fonlardan. Ppz geçtiğimiz günlerde yönetim giderini arttırdı ama yinede para piyasası fonları arasında zirvede yer alıyor, stopaj avantajıda yıl sonuna uzatıldı.
Katılım hassasiyeti olanlar için para piyasası fonlarında alternatif pek yok, tefasta normal fonlarda bir tek Klu var. Mpf ve Zpk gibi t0 kısa vade kira sertifikası fonları da var ama bunlar daha çok kvba fonları alternatifi. Likit olarak, Kısa vade borçlanma araçları fonları faizler düşerken daha iyi getiriyor, faizler artarken para piyasası fonları getirileri daha iyi oluyor.
Bende şuanda likit olarak Ksv var, katılım fonları arasında t0 olarak, serbest fon olduğu için stopaj olsa da günlükte bu aralar en iyi getiri onda.
-

Originally Posted by
servetbey
Önceki sayfaları okursanız USD fonları yazıyor.
Ayrıca Tefas'da Dolar diye aratırsanız usd bazlı tüm fonlara ulaşabilirsiniz. Ancak her birinin TL fiyati TEFAS ta gecer MB 1530 alim kuruna bolup USD degerini elde edebilirsiniz
USD fon listesi..
NBZ NEO PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
PAL AK PORTFÖY ALTINCI SERBEST(DÖVİZ) FON
MPN AKTİF PORTFÖY İKİNCİ AKTİF SERBEST (DÖVİZ) FON
ANZ ATA PORTFÖY DÖRDÜNCÜ SERBEST (DÖVİZ) FON
AHN ATLAS PORTFÖY SERBEST(DÖVİZ)FON
DZM DENİZ PORTFÖY BEŞİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
DAS DENİZ PORTFÖY ONİKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
FJZ FİBA PORTFÖY FIRTINA SERBEST (DÖVİZ) FON
FFS FİBA PORTFÖY 2023 SERBEST (DÖVİZ) FON
GPL GARANTİ PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
GPC GARANTİ PORTFÖY İKİNCİ SERBEST ( DÖVİZ ) FON
GAS GARANTİ PORTFÖY ÜÇÜNCÜ SERBEST(DÖVİZ) FON
ICS ICBC TURKEY PORTFÖY SERBEST (DÖVİZ) FON
ACU İSTANBUL PORTFÖY URARTU SERBEST (DÖVİZ) FON
IUV İŞ PORTFÖY BEŞİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
ONS İŞ PORTFÖY ONİKİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
IDF İŞ PORTFÖY SERBEST (DÖVİZ) FON
KRS KARE PORTFÖY SERBEST (DÖVİZ) FON
KRT KARE PORTFÖY TÜRKİYE ODAKLI SERBEST (DÖVİZ ) FON
KDL KT PORTFÖY BEŞİNCİ KATILIM SERBEST (DÖVİZ) FON
KTT KT PORTFÖY DÖRDÜNCÜ KATILIM SERBEST (DÖVİZ) FON
OUD OSMANLI PORTFÖY ATLANTİK SERBEST (DÖVİZ) FON
ODS OYAK PORTFÖY İKİNCİ SERBEST(DÖVİZ) FON
PBK QİNVEST PORTFÖY BİRİNCİ KATILIM SERBEST(DÖVİZ) FON
PDF QİNVEST PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
FPZ QNB FİNANS PORTFÖY BIRINCI SERBEST (DÖVİZ) FON
OJB QNB FİNANS PORTFÖY BEŞİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
RPS ROTA PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
RPX ROTA PORTFÖY ÜÇÜNCÜ SERBEST (DÖVİZ) FON
TPJ TEB PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
KID TRIVE PORTFÖY BİRİNCİ SERBEST (DÖVİZ) FON
YPL YAPI KREDİ PORTFÖY BALAT SERBEST (DÖVİZ) FON
YMD YAPI KREDİ PORTFÖY MASLAK SERBEST (DÖVİZ- ABD DOLARI) FON
YNK YAPI KREDİ PORTFÖY NİŞANTAŞI KAR PAYI ÖDEYEN SERBEST (DÖVİZ) FON
YJY YAPI KREDİ PORTFÖY YENİKÖY SERBEST (DÖVİZ) FON
ZP6 ZİRAAT PORTFÖY SEDEF KATILIM SERBEST (DÖVİZ - AMERİKAN DOLARI) FON
ZPA ZİRAAT PORTFÖY SERBEST (DÖVİZ) FON
NOT bunlar USD ile alinan fon lar hepsinde eurobond olmaya bilir, portfoy dagilimlarina bakmalisiniz..
Servet merhaba. dolar ya da euro ilgili fonları takip ediyorsun. Burada sana sormak istediğim şu, örneğin Euro cinsinden bir fon almak istiyoruz. Bu fonlar tefaş üzerinde TL cinsinden gösteriliyor. İzahnamelerinde ise gün sonu hem TL hem de EURO cinsinden pay değeri açıklanır diyor TL yi anladık da EURO cinsinden nerede açıklanıyor? Ayrıca bu fonlar TL ile de alınabiliyor mu? Yoksa sadece EURO ile alıp EURO olarak mı satıyoruz. Cevap verirsen sevinirim. iyi günler
-

Originally Posted by
Tbey35
Servet merhaba. dolar ya da euro ilgili fonları takip ediyorsun. Burada sana sormak istediğim şu, örneğin Euro cinsinden bir fon almak istiyoruz. Bu fonlar tefaş üzerinde TL cinsinden gösteriliyor. İzahnamelerinde ise gün sonu hem TL hem de EURO cinsinden pay değeri açıklanır diyor TL yi anladık da EURO cinsinden nerede açıklanıyor? Ayrıca bu fonlar TL ile de alınabiliyor mu? Yoksa sadece EURO ile alıp EURO olarak mı satıyoruz. Cevap verirsen sevinirim. iyi günler
bazılarının kendi sitelerinde yayınlanıyor , takibi zor
-

Originally Posted by
dell14
bazılarının kendi sitelerinde yayınlanıyor , takibi zor
Aslında asıl soru şu bu fonlar kur farkından dolayı şu sıralar iyi getiriyor gözükebilir. Ama piyasların istikrarlı olduğu zaman getirileri acaba ne olur? Örneğin dolar ile fon aldığınız zaman en azından Eurobond dan daha fazla getirebilir mi? Servet alıyorum satıyorum diyor ama şurada bir cevap yazmıyor ya.
Teşekkürler dell..
-

Originally Posted by
Tbey35
Aslında asıl soru şu bu fonlar kur farkından dolayı şu sıralar iyi getiriyor gözükebilir. Ama piyasların istikrarlı olduğu zaman getirileri acaba ne olur? Örneğin dolar ile fon aldığınız zaman en azından Eurobond dan daha fazla getirebilir mi? Servet alıyorum satıyorum diyor ama şurada bir cevap yazmıyor ya.

Teşekkürler dell..
Fonbul sitesinden fonlari usd bazli olarak inceleyebilirsiniz
SM-M526BR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri