Sayfa 368/425 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418 ... SonSon
Arama sonucu : 3398 madde; 2,937 - 2,944 arası.

Konu: GSDHO - GSD Holding

1.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Biz misal verdik. Fiyatlamasinin etkilerini, bu fiyatlamayla buyuk oyuncularin genel kurulda vb cesaretli davranacagini anlatmaya calistik. 3milyar TL nin bu piyasada hic bisey ifade etmedigini dolayisiyla dolasimda ki lotun coklugunun artik bir onemi kalmadigini anlatmak istsdik. Hisse elbette 10-20 tavan gitmeyecek.
    Okudugunu anlamayan insanlarin hisse yatirimi yapmasi cok komik.

SM-N985F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    kastınız ben mıyım ?

2.  Alıntı Originally Posted by 1prometheus Yazıyı Oku
    Şöyle alırsa böyle alırsa şöyke tavan olur böyle tavanlar olur muhabetleri çok komik. Patron da olsa spekte olsa kimse hisseyi tavan tavan yaptıracak şekilde yüksek ortalamadan hisse alıp yüksek ortalamayla hşsse toplamaz. Toplanması hedeflenen miktarı şirket gercek değerinin altında bir batta ağır ağır toplarlar.. Ancak hedeflenen miktar hisse cazip iskontolu bir ortalamayka toplanınca, kalan çok az miktarı fşyatı çıkararak almaya çalışırlar
    evet benım dedıgı de bu hısseler tavan gıderken toplanmıyor . yeterı mıktar ( kafaya mal yeme ıhtımalı sıfır olma durumu ) toplandıktan sonra gıder .
    bu hissede çok mal var . bu mal dagılımı nasıldır bılemem .bıldıklerımız yılmazlar- samet ve mac fonu ait mallar net bılınıyor. kalanı nerede dagınık mı bı yerde depo mu bılemıyoruz .
    1997 den bu yana yılmazın karsısına ılk defa bırı cıktı . o da kesınlıkle hısse fıyatı zart zurt ıle ılgılendıgını sanmıyorum . asaş burdan gelecek uc bes mılyon tl tenezul edecek oluşum degıl . daha once yazdım samet kurula gıtmezse bı halt olmaz gsdho dna ama kurula gıder ve serh koyarsa degısım olur dıye . süre. devam edıyor aralarında anlaşma olmaz ıse mahkeye gıder bu ıs ve siloi işi karıştırılır ve gercekler ortaya cıkar .
    ıkınıc ıhtımal gsdho kalan payı erkenden satar ve süreç sonlanır ( bılemıyorum hukuk dılı farklıdır tabı)

3. Hayir. Sizin yazdiginizi alinti yapmadim ki
     Alıntı Originally Posted by Rowing Yazıyı Oku
    kastınız ben mıyım ?

4.  Alıntı Originally Posted by memo Yazıyı Oku
    Hayir. Sizin yazdiginizi alinti yapmadim ki

tamamdır .
    2022 de artık tl döndüren bir şirket değil ve farklı sektörlere yatırım yapan gercek bır holdıng olur umuduyla ve turgut degışmıştır dusuncesıyle 2002-03 yılından sonra ılk defa almıştım .
    su an yasanan gelışmeler bana turgutun degsmedıgını veya bu tahtada piyasa yapıcının degısmedıgı göstermeye basladı .
    sunu belırtmeden gecmeyeyım ılk defa turgut karsınında bırını goruyor . daha once avrasya gy bır gırsımı vardı ama tekstılbank nedenıyle bbdk dan uyarı gelınce hemen cıkıldı . artık tekst yok ve şahıs alımı ile ve şahıs üzerinden yuruyor samet alı

5. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...OgJt_VD2w&s=19

M2004J19C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6.  Alıntı Originally Posted by Koçibey Yazıyı Oku
    ucuz ise vardır bır ılletı boşuna dememışler
    gemı gelse de degısen olmaz dedım olmadı da
    10 tane daha alsa degısmez . yonetım kurulu değişmeden bır yırmı yıl daha bekletecek gıbı .
    benım artık dovız mıs kasa ımış gemıcılkmıs beklentım yok
    sametı bekledım geregenı yaptı şimdı agustosda ne olacak ona gore yol cızerım

7. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...1-_3nQxAg&s=19

8. https://twitter.com/koc_ibrahim_koc/...yornPgt5Q&s=19

Sayfa 368/425 İlkİlk ... 268318358366367368369370378418 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •