Sayfa 236/342 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon
Arama sonucu : 2734 madde; 1,881 - 1,888 arası.

Konu: CWENE - CW Enerji Mühendislik Ticaret ve Sanayi AŞ

1.  Alıntı Originally Posted by NeverGiveUp Yazıyı Oku
    http://docs.cw-enerji.com/books/fajj/

Cw Enerji yatırımcı sunumu yukardaki linkten ulaşabilirsiniz.
    Çok güzel bilgiler paylaşılmış...bu sunumda merak edilen herşeyin cevabı aslında var...arz gelirlerinin çok büyük bir bölümünü finansal giderlere ayirmislar..umarım gereğini yapmışlardır..geçmişte bazı kötü tecrübeleri olmuş..
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2. var bir sıkıntısı sektörün ve endeksin gerisinden geliyor

3.  Alıntı Originally Posted by e.yegen Yazıyı Oku
    var bir sıkıntısı sektörün ve endeksin gerisinden geliyor
    benim de hiç hoşuma gitmiyor...çok çok geride kaldık...bizim bilmediğimiz ama bazı by ların bildikleri bir şeyler olmalı..bir türlü geçirtmiyorlar...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

4. cwene sattığı ürünlerin %74 ü paneldir (ilk çeyrek itibari ile ) bunların tahsilatını da ürün fabrikadan çıkar çıkmaz alıyor....diğer işlerin ödemesinde acaba bir sıkıntı mı olacak ?? veya döviz bazlı yüklü borçların riskini yeterince düşüremedi mi ?? bunlar şu anda kafalarda soru işareti bırakıyor...bence bu yönde teredütleri olanlar satış yapıyor ve riske girmek istemiyorlar...

5.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    cwene sattığı ürünlerin %74 ü paneldir (ilk çeyrek itibari ile ) bunların tahsilatını da ürün fabrikadan çıkar çıkmaz alıyor....diğer işlerin ödemesinde acaba bir sıkıntı mı olacak ?? veya döviz bazlı yüklü borçların riskini yeterince düşüremedi mi ?? bunlar şu anda kafalarda soru işareti bırakıyor...bence bu yönde teredütleri olanlar satış yapıyor ve riske girmek istemiyorlar...
    Yada bunları düşünelim diye bilanço öncesi baskı yapıyor hisseye...

6.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Yada bunları düşünelim diye bilanço öncesi baskı yapıyor hisseye...
    bilemiyorum dostum...borsada her şey mümkün...ama açıkçası bu durum hiç mi hiç hoşuma gitmiyor...ne demek istediğimi anlıyorsunuz dostlar...

7.  Alıntı Originally Posted by keko Yazıyı Oku
    bilemiyorum dostum...borsada her şey mümkün...ama açıkçası bu durum hiç mi hiç hoşuma gitmiyor...ne demek istediğimi anlıyorsunuz dostlar...
    Tabiki. Çoşkulu bir endekste bu kadar kayıtsız kalması normalde iyi değil. Ama satış olunca da sert düşmüyor... Bana el değiştiriyor gibi geliyor.
    Ama daha önce de yazdığımız gibi dolar açık pozisyonu bende hala sıkıntı... Bilanço görene kadar beklerim.. Sonra hep beraber değerlendirme yaparız...
    Çünkü 1.önceliğim şirketin arz parasını ne yaptığı...

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Tabiki. Çoşkulu bir endekste bu kadar kayıtsız kalması normalde iyi değil. Ama satış olunca da sert düşmüyor... Bana el değiştiriyor gibi geliyor.
    Ama daha önce de yazdığımız gibi dolar açık pozisyonu bende hala sıkıntı... Bilanço görene kadar beklerim.. Sonra hep beraber değerlendirme yaparız...
    Çünkü 1.önceliğim şirketin arz parasını ne yaptığı...
    ben de bu gün senin gibi düşündüm...o vakte kadar şirketi de arayıp bilgi almak istiyorum...umarım yatırımcı ilişkilerindeki personel gesanın hüseyin beyi gibi iyi biridir...bilgi vermeye istekli olursa güzel sorularım olacak...

Sayfa 236/342 İlkİlk ... 136186226234235236237238246286336 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •