Sayfa 917/1005 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,329 - 7,336 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by mavsar Yazıyı Oku
    TUPRS'tan çok ümitliydim ama illallah ettirdi
    Rüzgara karşı kürek çekmeye gerek yok. Marjlar geçen seneye çok daha kötü. Hala ucuz mu ucuz ama hızlı koşan atlar tercih edilir

2. Bist30 dışına çıkmıyorum. Orada da ulaşım dışı (belki birazda otomotiv) pek ilgi çeken bir şey göremiyorum. Belki bakarkör oldum bilmiyorum

Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Rüzgara karşı kürek çekmeye gerek yok. Marjlar geçen seneye çok daha kötü. Hala ucuz mu ucuz ama hızlı koşan atlar tercih edilir

3.  Alıntı Originally Posted by Der Lehrer Yazıyı Oku
    Endeks patinaja başladı ama ana yön yukarı. Sn. Sindoma görüşlerinize katılıyorum, burdaki çoğu arkadaş bayrama malsız veya şort girdiği için ortalık sakin. Aksi olsaydı bugünkü on iki sayfalık yazı yerine 32 sayfa yazı yazılırdı.
    bayramdan önceki aynı takasa dahil 1,5 günlük seansta x4 kredili poz aldım, yani günlük limiti tamamen kullandım ve gün sonu kapatmadım, bugün açılışta kötü fiyatlara da olsa yarısını verdim, kalan 1-1 kredli pozla devam..

unutmayın, kredi candır.. vadelideki kaldıraçtan çok daha evladır

SPOT da herkes Ralliye inanmış ve tam destek veriyor BofA nın alışı 500 mlyn du,
    Her yer de 6200 konuşuluyor, bakalım görecek mi!

5. daha önce paylaştığım graf üzerinden özelden gelen soruları oyun tarzımızı paylaşayım , takip edenlerin bazı konularda soruları olmuş şimdi teknik bakmak isteyen öğrenmek isteyen çok kardeşimiz var oyun yatay kanalın kırılması ve devamında yükselen tepe ile devam ediyor bu yolculukta gap ler mevcut , pıst 100 de 4400 den beri yukarı tepeler üzerinden surf yapmaya çalıştık 4400-5700 aralığı benim için ilk oyun sahası idi , buradan satıp 5200 lerden yeniden oyuna girdim ne yaptıysak burada paylaşıyoruz gerek graf gerek bulunduğum tahtalarda , 6200 kanal katlama hedefimiz teknik olarak 2-3 gün içinde bu bölge test edilirse , buralardan bir düzeltme beklene bilinir kısa vade patinaj bölgesi tabi taze olumlu haberler olursa ayrı ama teknik bir düzeltme normal olur.Daire içindeki bölge bugunkü gap bölesi 6200-5700 aralığı bu hafta ve önümüzdeki hafta yeni oyun alanı olabilir .
    gelen sorularla toplu bir cvp vermeye çalıştım işlem yaparken bu kadar cvp verebiliyorum .
    bol kazançlar.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT da herkes Ralliye inanmış ve destek veriyor BofA nın alışı 500 mlyn du,
    Salatalığı gören eline tuz almış da koşmuş gibi ... Yanılırım umarım...

7. Bloomberg in aksine böyle bir yorum da var.

https://twitter.com/ali_hakan_kara/s...zQFXAmkew&s=19

8. Kuş dolar bazlı zirveye geldi. Bakalım babalar ne diyecek....Endeksin yönünü de bu belirleyecek

Sayfa 917/1005 İlkİlk ... 417817867907915916917918919927967 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •