Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,401 - 7,408 arası.

Konu: Viop LI

1. Bazı hisseler günlük kapanış olarak 52 haftalık zirvelerde olabilir.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. ISO500 listesi deprem nedeni ile bu yıl Eylül'den sonra açıklanacakmış.

2021 sonuçlarına göre ilk 50 sanayi şirketi kritik gibi.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Ayasofya depük atmış 7036 ya kadar ne varsa süpürmüş diyorlar kulislerde konuşulan doğruysa don piyasası kıymetlenir
    Benim için viob merkep ile hoşaf ilişkisi gibi birbirimizden anlamayız. Taaa önceden çektiğim nakit avans var. Ondan 20 bin gayme düğüne kadar al sat yapar üç beş kuruş kazanırsam hisse senedi ile. Tabi ben de döt korkusu var birde sen gırmızı olur deyince hisse yok. Bugün veri ücreti için gereken işlem hacminin yarısını yaptım. Ay sonuna kadar üç beş kazanmak için alıp sattık mi yeter gıymalı pide yersek ne âlâ. Bu arada dikkat ettiysen sana depük atmıyorum dostluğumuzun nişanesi olarak bunu ikram kabul et

4.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Birine depük attım biraz yumuşak geldi inşallah bozkuşun kestane değildir. Yosam bu bize gıymalı pideyi yedirmez.
    Yidin mi yimedin mi yımırtalı pideyi, bak laf cambazlığı yaparak beni kanduramazsın peşin peşin süüüleyim
    Olm o son depükü atmıycaadın
    Hamdım Piştim Yandım

5. 7050-51 kademesinde 3000 küsür kontrat işlem görmüş.,
    Yarın da bugünün kopyası olacak gibi...
    6200 yarın için pek de uzak bir rakam değil...
    Y.t.d

6.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yidin mi yimedin mi yımırtalı pideyi, bak laf cambazlığı yaparak beni kanduramazsın peşin peşin süüüleyim
    Olm o son depükü atmıycaadın
    Töbe biz işçi abi ben Alper Yavuz sana kıymalı yımırtalı pide yemeye gelecektik. Depük sana gelir diye ödüm patladı

7.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Töbe biz işçi abi ben Alper Yavuz sana kıymalı yımırtalı pide yemeye gelecektik. Depük sana gelir diye ödüm patladı
    Ben türübünden seyrediyorum relaks ol Ayasofya abi, gaplu guplu fışkırttırabildüğün kadar deppükle, ben dönüşte binicem herifin sırtına yin mi yimen mi stayla
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Havacılık gibisi yok Bozkurt abi

3-4 kez ben yazdım, uçan şeyden vatandaş hep uzak durur, bu da +
    bu pırasada olan iyi kazandı, çorbayı geç, kebap parası üstüne kaymaklı künefe yedi

Sayfa 926/1005 İlkİlk ... 426826876916924925926927928936976 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •