Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,537 - 7,544 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    ralli falan yok ortada yalnız sn.Sindomaya katılıyorum yükseliş varlık koruma gibi bişey ..ama tamda değil . epik falan diyorum ama epiksellik olabilmesi için portfoylerin ve endekslerin usd/try ve diğer tüm __/try ler üzeri getiri sağlaması gerekir ... usd bazlı endeks grafiği Tl bazlı endeks grafiğinin yaklaşık 1,5 ay gerisindeki hali ..
    tam cümle bu tşkl , ralli olacaksa yabancı ile olur oda tahminim gelecekse son çeyrek gelir yoksa tek elle yönetilen borsada kredili işlem ağırlık oyunla devam eder kulağı delikler benim düşüncem bu yönde
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. Bence boru döşeyelim Mısır, İsrail, Kıbrıs, Katar gazını Türkiye üzerinden satalım güzel bir hikaye olur.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

3.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    7.000 de mutabıkız ama trentten onay alsa iyi olacak..5.700 e dokunsun..sonra gogogogo..
    Benim temel senaryom da bu. Ama 7000 e gidiş için son çeyreği beklemek gerekir
    Önemli dönüm noktalarını, beğendiğim analizleri Twitter dan da paylaşıyorum...@cautionary53

SPOT, herkesin iştahı yerindeyse ver BofA

5. sağ kulvardan ayılar saldırıyor gücü yeterse pıst 100 de 5973 altında kapatırlarsa bir ısırık hakları daha var
    FORMASYON AVCISI 53

6.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    SPOT, herkesin iştahı yerindeyse ver BofA
    Garantiye bak.. Temettücü oldu sanki çakal Satmamış hala...

7.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    tam cümle bu tşkl , ralli olacaksa yabancı ile olur oda tahminim gelecekse son çeyrek gelir yoksa tek elle yönetilen borsada kredili işlem ağırlık oyunla devam eder kulağı delikler benim düşüncem bu yönde
    rica ederim .. aynen öyle taze yeşil para gelmesi lazım ... yoksa top çevriliyor anca
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

8.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Garantiye bak.. Temettücü oldu sanki çakal Satmamış hala...
    emre kedidir o kedi
    FORMASYON AVCISI 53

Sayfa 943/1005 İlkİlk ... 443843893933941942943944945953993 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •