Originally Posted by
ati22
Bugün özge hanımla bende görüştüm.Almanya fuarında alınan yeni siparişlerle alakalı bilgilendirme rica ettim.Çok tatmin edici bir cevap alamadım.En azından fuar masrafı çıktımı dedim.Biraz gülüştük.Tarık bey çok enerjikti.Bu aralar sanırım istirahate çekildi.
yatırımcı ilişkilerinden özge hanım pek risk almak istemiyor...kesinleşmeyen konular hakkında ekstra bilgi vermiyor...buda bizim bilgilenmemizi çok kısıtlıyor...keşke gesandan hüseyin beyi transfer etseler....
hüseyin bey ne güzel bilgiler veriyordu...ben özge hanım ile iki görüşme yaptım ikisinden de pek memnun kalmadım...kişilik olarak iyi birine benziyor ama biz yatırımcılar önümüzü görebilmemiz için bilgiye ihtiyacımız var...bunu da ne yazık ki elde edemiyoruz...
şirketin kapta yayınladığı bilgilerin dışında bir bilgiye ulaşamıyoruz...bundan sonra sorabileceğim sorulara da az çok nasıl cevap vereceğini tahmin ettiğim için doğrusu pek aramak istemiyorum...
geçmişte gedza hissesi almışken onların da bir hüseyini vardı...ne sorarsam kap haberlerine veya bilançoya bak...orada herşeyi yazdık ekstra bir bilgi veremem diyordu...
borsa hayatımda gördüğüm en itici yatırımcı ilişkileri idi...özge hanıma puan vereceksem 10 üzerinden 5 veririm...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri