Sayfa 978/1005 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon
Arama sonucu : 8037 madde; 7,817 - 7,824 arası.

Konu: Viop LI

1.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Petkimin grafiği çok güzel değil mi yaw?
    Temel problemliyse tekniğin çok bir anlamı kalmıyor benim gözümde. Temel iyiyse bam bam gidiyor görüyorsunuz Froto Mgros Thyao

2.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Temel problemliyse tekniğin çok bir anlamı kalmıyor benim gözümde. Temel iyiyse bam bam gidiyor görüyorsunuz Froto Mgros Thyao
    Thyao 7-8 lirayken temel iyiydi sanki Bırak ya

3.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Petkimin grafiği çok güzel değil mi yaw?
    Grafiği bakarsan yarın tavan olacak sanırsın böyle çok kagit var ama gitmiyor işte..

4. Turan Çömez sözcü tv de thy kargo bölümü ile telekom satışı bir şey daha dedi görüşülüyor dedi.ytd şimdi....canlı yayında

5.  Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    Turan Çömez sözcü tv de thy kargo bölümü ile telekom satışı bir şey daha dedi görüşülüyor dedi.ytd şimdi....canlı yayında
    Bence kargo bölümü tek başına satılmaz THY iştiraki olarak devam eder, belki yarısını ortak ederler. THY'nin avantajı çok yere uçması, kargo uçakları ile toplu gelen ürünleri yolcu uçaklarının altında daha uç noktala taşıyor olabilir. Farklı firma olur ise sinerji azalabilir.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6. Telekom veya Turkcell satılacak ise önce ürünlere yüklü bir zam yapılır. Şimdi de fiyatlar yüksek ama eski kontratlardan dolayı şimdilik can yakmıyor.

7. Mesela Boğaz köprüsü geçiş ücretleri çok geride kaldı ama kullanan çok. Esas zam sağanağı seçimlerden sonra gelir.

8. Çin, Bangladeş derken Küba modeline gitme ihtimali de bence uzak değil.

TUSİAD Tuncay Özilhan'ın konuşmasından beri aklımın kenarında duruyor.

Sayfa 978/1005 İlkİlk ... 478878928968976977978979980988 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •