Sayfa 175/295 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon
Arama sonucu : 2353 madde; 1,393 - 1,400 arası.

Konu: BFREN - Bosch Fren Sistemleri

1. Vay benim iki gözümün çiçeği... Sayende egeen yatırımcısı da dövülmekten kurtuluyor. Yine sağolasın. Egeenciler de umudunu sana bağladı.

CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Tü tü tü masallah🧿🧿🧿👌

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
     Alıntı Originally Posted by orhangazi Yazıyı Oku
    Tü tü tü masallah��������
    2020 Temmuz ayı gibi
    Kartalın ufukta gördüğünü tavuklara anlatamazsın.
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

4. ne güzel forum sessiz, bu sessizliği pek bozmak istemiyorum amaa bişeyler karalayalım.
    dün 37 bin civarı bugün 28 bin lot civarı hacimle tavan olmuşuz.gayet güzel.
    yanlış hatırlamıyorsam ocak ayında 6 binlerde 30 bin lot hacimlerle mal boşaltmışlardı. ondan sonra en yüksek hacim olabilir.
    ben açıkcası sacro-fero ve ekibinin bi hareketi olduğunu düşünüyorum ama umarım yanılırım da altında güzel şeyler çıkar.
    istediğimiz beklenti belli zaten onu geçiyorum , belki ford işinin bilançolara güzel yansıyacağı anlaşılmıştır.
    veya 2-3 gün önce birisi twitterda ford-togg bu bağlantıyı unutmayın ,aklınızda kalsın tarzı bişey yazmıştı.
    o anda çok önemsemedim ama biz 2 gündür tavanız , froto da taş gibi duruyor. 2 günde %10 civarı prim yaptı.
    acaba togg-froto-elektrikli bağlantısından da bi iş kapma ihtimalimiz olabilir mi ?

her neyse önümüzdeki hafta çıkar kokusu. umarım arkasında güzel bi haber vardır.
    şöyle kulaklarına bedelsiz fısıldanmış olsa hızlıca çekseler 8-10 bin bandına.
    1 ay orda bekleme -soğutma- dinlenme yapsa. kimse alamasa korkudan.
    sonra önce ford üretim ama sonra bedesiz patlatsa ne güzel olur ama
    çok şey mi istedim acaba
    Borsada bilgisiz bir yatırımcıyım.Temel analizden-teknik analizden anlamam. Kulağım delik değildir. Kimse benim yazdıklarımdan etkilenip işlem yapmasın.(eski nickim : hallederiz )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
     Alıntı Originally Posted by joker16 Yazıyı Oku
    ne güzel forum sessiz, bu sessizliği pek bozmak istemiyorum amaa bişeyler karalayalım.
    dün 37 bin civarı bugün 28 bin lot civarı hacimle tavan olmuşuz.gayet güzel.
    yanlış hatırlamıyorsam ocak ayında 6 binlerde 30 bin lot hacimlerle mal boşaltmışlardı. ondan sonra en yüksek hacim olabilir.
    ben açıkcası sacro-fero ve ekibinin bi hareketi olduğunu düşünüyorum ama umarım yanılırım da altında güzel şeyler çıkar.
    istediğimiz beklenti belli zaten onu geçiyorum , belki ford işinin bilançolara güzel yansıyacağı anlaşılmıştır.
    veya 2-3 gün önce birisi twitterda ford-togg bu bağlantıyı unutmayın ,aklınızda kalsın tarzı bişey yazmıştı.
    o anda çok önemsemedim ama biz 2 gündür tavanız , froto da taş gibi duruyor. 2 günde %10 civarı prim yaptı.
    acaba togg-froto-elektrikli bağlantısından da bi iş kapma ihtimalimiz olabilir mi ?

her neyse önümüzdeki hafta çıkar kokusu. umarım arkasında güzel bi haber vardır.
    şöyle kulaklarına bedelsiz fısıldanmış olsa hızlıca çekseler 8-10 bin bandına.
    1 ay orda bekleme -soğutma- dinlenme yapsa. kimse alamasa korkudan.
    sonra önce ford üretim ama sonra bedesiz patlatsa ne güzel olur ama
    çok şey mi istedim acaba
    TEmmuz ayı sıcak geçecek seri üretim haberinin düşmesini bekliyoruz
    Burada yer alan bilgi, yorum ve tavsiyeler kendime aldığım notlardır.Bu bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Dünyadan uzak
    Gönderi
    23,613
    Borsada işlem gören şirketlerin kâr paylarına tevkifat oranı sıfırlandı
    Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin kâr paylarına tevkifat oranı yüzde 0 olarak uygulanacak.
    07 Temmuz 2023 Cuma, 08:19
    Güncelleme: 07 Temmuz 2023 Cuma, 08:39
    Borsada işlem gören şirketlerin kâr paylarına tevkifat oranı sıfırlandı
    Borsa İstanbul'da işlem gören şirketlerin kâr paylarına tevkifat oranı yüzde 0 olarak uygulanacak.

Cumhurbaşkanlığının konu ile ilgili kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

193 sayılı Gelir Vergisi Kanununun 94 üncü maddesinde yer alan tevkifat nispetlerine ilişkin 12/1/2009 tarihli ve 2009/14592 sayılı Bakanlar Kurulu Kararının eki Kararın 1 inci maddesinin son fıkrası değiştirildi.

Buna göre, 193 sayılı Kanunun 94 üncü maddesinin dördüncü fıkrası kapsamında, payları Borsa İstanbul'da işlem gören tam mükellef sermaye şirketlerinin iktisap ettikleri kendi paylarına ilişkin olarak dağıtılmış kâr payı sayılan tutarlar üzerinden yüzde 0 oranında tevkifat yapılacak.

Karar, yayımı tarihinden itibaren iktisap edilen paylara ilişkin olarak uygulanmak üzere, yürürlüğe girdi.

7. Filozof Hocam geliyor mu bedelsizin ayak sesleri...

8. Filozof hocam 2020 temmuzu mu diye bir soru sordu. İlk defa büyük öngörüde bulundu. Üstatlık böyle birşey.
     Alıntı Originally Posted by cevdet _060 Yazıyı Oku
    Filozof Hocam geliyor mu bedelsizin ayak sesleri...
    CPH2125 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 175/295 İlkİlk ... 75125165173174175176177185225275 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •