Sayfa 691/1003 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,521 - 5,528 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Alıntı Originally Posted by MedwiG Yazıyı Oku
    Erdoğan: Emeklilerimizin maaşlarında yapılabilecek iyileştirmeler konusunda Bakanlarımıza gerekli talimatı verdim, çalışmalarına başladılar, önümüzdeki haftalarda gerekli açıklamayı yapacağız
    Emekliler daha 2.000 gayme bayram ikramiyelerini bitiremediler. Ne öyle önümüzdeki haftalarda değerlendirme yapıyonuz.ocağa ladar yeter paraları.
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    Emekliler daha 2.000 gayme bayram ikramiyelerini bitiremediler. Ne öyle önümüzdeki haftalarda değerlendirme yapıyonuz.ocağa ladar yeter paraları.
    https://m.youtube.com/watch?v=pduVX2ssTZg

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

3. Sanki bugünlerde çekilmiş gibi

https://youtube.com/shorts/YbhIlalu3b0?feature=share

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,918
     Alıntı Originally Posted by sahingonul Yazıyı Oku
    1 milyar doları da para sanıyorlar he

ne oldu? birden rüzgar tersine döndü!
    sadece kur riski yok. global resesyon riski ve parasal sıkılaşma riski devam ediyor.
    dolar bazlı grafik sopa yemeye devam ediyor. tepki yükselişi bekleniyordu. şu an yaşanıyor. tl bazlı yorum yapmıyorum.

zam - güncelleme
    istifa - görev affı
    kura müdahale - likidite sağlama
    En fazla kızdığım görev affı,acaba kimi kandırıyorlar,adam kızmış istifa etmiş işte,varmi litürelde böyle şey.

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    En fazla kızdığım görev affı,acaba kimi kandırıyorlar,adam kızmış istifa etmiş işte,varmi litürelde böyle şey.
    Sen istifa edemezsin, ben kovarım gibi bir durum sanki

Alıntı Originally Posted by decamercion Yazıyı Oku
    Umarım emekli maaşlarında %40 kesintiye giderler, bizden kesileni ceketsiz nihat ile zepevenk aliye aktarırlar,
    Ooooh ooooh ooooh
    Bi video izlemiştim sokak ta malum dayılardan biri muhabire emkli maaşımın yarısını kessinler askere bağışlasınlar minvali birşeyler diyince muhabir duydunuz emekliler maaşımızın yarısını kessinler msb ye versinler siyor diyince
    Dayının yüreğine iniyordu. Hemen itiraz etti yok maaş yetmiyorda diye
    bir halt olacağı yok.

19 unda emekli aylığını alacak kardeşim var. Önümüzdeki haftalarda açıklama yapacakmış reisimiz. 2 haftadan az kaldı maaş gününe. Yetişecek mi bakalım.

Balkon konuşması bekliyoruz. At ı alan Üsküdar ı geçti şeklinde.
    O zaman anlayacak at ile üstünden geçildiğine emekli. Sen sadece 15 bin tl ikramiyeyi reddet , şimdi bekle refah payı ile ilgili çalışmayı . (ben de emekliyim )

Döner muhabbeti yapılmış yukarıda.
    100 gr porsiyon pişmiş döner , yaklaşık 200 gr çiğ yaprak et den çıkar. Kasaptan alsa dönerci , en az 360-380 tl arası kg ı.
    75 tl et maliyeti var. Ekmek veya pidesi , yanında verdiği patates turşu gibi garnitürü , küçük paketli ketçap mayonez ile sadece malzeme maliyeti 100 tl ye yakındır. Dükkan kirası , personel gideri , sgk , doğalgaz , elektrik, su , temizlik giderleri , vergiler ve işletmeci kar ı vb düşünülünce eğer 150 tl den aşağı satılıyorsa yediğinizden şüphe etmek için yeterli sebebiniz vardır.

Sayfa 691/1003 İlkİlk ... 191591641681689690691692693701741791 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •