Sayfa 33/1005 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 257 - 264 arası.

Konu: Viop LII

VİOP30 da fark -5.500 olmuş, sabah ki boğa yükselişinden sonra kapanışı ayılar mı yapacak yoksa!

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    elinde shortla dolaşanlar var ..ciğerci dükkanının önündeki kedi gibi puhahhhahha

3.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Formasyon kendine çekmiştir Ben de dün aldım..
    Bobet,Cwene,Eupwr,Sasa,TTkom devam...
    aynen 22,40-22,50 üstü .. kıramadı bi türlü kaç gündür git gel sırf giderse üzülmeyim diye
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4. kar satışları geliyor tahtalara hafta sonu hikayesi gibi
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE

5. Memura seyyanen 8 bin lira zammın (sanırım bu yılın kalanı için) etkisi 177 milyar ediyormuş.

Son zamlar ile ortalama memur maaşı 25 bin lira civarında olacak deniyor.

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/zamli...qUKAXtDJkeSyug
    En düşük memur maaşı temmuzda 22 bin 17 TL'ye çıkacak. Artış oranı yüzde 86'yı buluyor. Ortalama memur maaşı 25 bin 15'ye çıkacak.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

6.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bu yaz çok sıcak geçecek diyorlar. Avrupada klima satışı rekor kırıyormuş. KLMSN iş yapar mı ? Çağrı ilgileniyordu bi hisseyle ama bayadır ortalıklarda yok
    Klimasan sert hareket eder. Tahtayı biliyormusun bilmiyorum. Şu an bence sevimli değil ama sen bilirsin tabi..

Yaz sıcakları dediğin gibi fazla.. CCOLA ya bak derim. Özellikle dolar bazlı grafiğe...

7.  Alıntı Originally Posted by emregunes Yazıyı Oku
    Klimasan sert hareket eder. Tahtayı biliyormusun bilmiyorum. Şu an bence sevimli değil ama sen bilirsin tabi..

Yaz sıcakları dediğin gibi fazla.. CCOLA ya bak derim. Özellikle dolar bazlı grafiğe...
    Bildiğim bir tahta değil ki kademeler de bomboşmuş. Toplaması satması dert bunları

8.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Bildiğim bir tahta değil ki kademeler de bomboşmuş. Toplaması satması dert bunları
    Aynen öyledir.

Sayfa 33/1005 İlkİlk ... 2331323334354383133533 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •