Sayfa 43/1005 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 337 - 344 arası.

Konu: Viop LII

1. https://www.msn.com/tr-tr/haber/othe...kbarhover&ei=7

Bunlar ile bizim enflasyon ile mücade metotlarımız farklı sanırım.6 ayda bir yüzde 30 50 falan zamlar bir seferlik artışlar düzeltmeler refah payları hey maşallah.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Sohbet odasında THY'yi ciner yapıyor dediler, artık kod ismi midir yoksa bilinen bir iş adamı mıdır bilmiyorum.

Geçen de Petkim'de cemoka var diyorlardı.

Kısa vadede kazanmak gerçekten zor, tam tersine zarar çok okuyor.

Uzun vadede kimin alıp sattığı çok önemli değil.
    Ciner Eğer Turgay Ciner ise park maden sahibi aynı zamanda blom haberturk onun.

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    O ne abi yaw?
    İnternetde var ALPER üstadım.Unutulmaya yüz tutmuş bir oyuncak diyelim.

not: Söğüt'e yerleşmek için bahane arıyorumda .
    Gerçi sonra ev ahalisi , "Ne fırıldaklar çeviriyorsun bakalım ? " demezler inşallah .
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

4. [QUOTE=tidebringer;6471890]Dün Oyakc ve çimentolar bugünde Ekgyo buram buram inşaat kokuyor piyasa[/QUOT 140 bin lot ekgyo vardı spotta erken vedalaştım. doğan holding girdim onu da erken sattım. zaten zirveden almayı bazen beceriyorum ama zirveden satmayı asla yatırımcı olmak ayrı sey. bir kısmı kredili olmasa beklerdim. Haftaya bakalım ne olacak yolun sonu mu başlangıcı mı?

5.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    İnternetde var ALPER üstadım.Unutulmaya yüz tutmuş bir oyuncak diyelim.

not: Söğüt'e yerleşmek için bahane arıyorumda .
    Gerçi sonra ev ahalisi , "Ne fırıldaklar çeviriyorsun bakalım ? " demezler inşallah .
    Abi sen bilecikli değil misin zaten?
    Bundan ala bahane mi olur.

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Mkk verilerine göre bayram öncesi borsada yatırımcı sayısı 5milyonu geçmişti, bi süredir yatırımcı sayısı sürekli düşüyor, en son 4 milyon beşyüzbinlere kadar indi bu sayı, ben arada takip ediyorum. Bizim simitci Ahmet abi Limoncu Şevket abi de durumlar ne alemde deye, kar ı gören borsadan ayrılıyor olmalı
    Karı gören borsadan ayrılmaz, zahmetsiz güzel kazanç der, hep kazanacağını düşünür, bilmez ki zamanı gelince ödünç verilen paraların geri alınacağını! zarar yazan hayatta bırakamaz, zararı kurtarayım diye zavallı debelenir durur, daha da fazlasını kaybeder, cidden bu sayı azaldıysa kimler yatırım hesabını kapattı acaba! sadece halka arz için gelip de halka arz furyası bittiğinden ayrılanlar olabilir!

7. Arkadaş borsada kaybetmek nasıl oluyor?! Totalde yani, yoksa kafamıza yediğimiz kağıtlar tabi ki oldu.

Mesele para yönetimi.

8.  Alıntı Originally Posted by berkimcans Yazıyı Oku
    Karı gören borsadan ayrılmaz, zahmetsiz güzel kazanç der, hep kazanacağını düşünür, bilmez ki zamanı gelince ödünç verilen paraların geri alınacağını! zarar yazan hayatta bırakamaz, zararı kurtarayım diye zavallı debelenir durur, daha da fazlasını kaybeder, cidden bu sayı azaldıysa kimler yatırım hesabını kapattı acaba! sadece halka arz için gelip de halka arz furyası bittiğinden ayrılanlar olabilir!
    İlaveten yeni arzlar hareket yapmadığı için yatırımcı !! sayısı bundan sonra artmaz..
    Doları dizginler, mevduat faizini indirirse ancak o zaman...

Sayfa 43/1005 İlkİlk ... 3341424344455393143543 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •