Sayfa 41/1005 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 321 - 328 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika
    Halka açıklığı az, patronundan da satmayacaksın diye söz almışlardır.

Geçen sohbet odasında ismini bilmediğim ufak bir şirketi 100 kat götüreceğiz diyordu biri. En ucuz şirket 200 milyon değerinde olsa 20 milyar yapacaklar muhtemelen. Kripto para gibi düşünüyor olabilirler.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Hisse fiyatı kar ile değil özkaynaklar ile bir şekilde ilişkilendirilirse halk borsaya gelir.

Dönemlik kar zarar fiyatları çok etkiliyor, bizim vatandaş çok oynak yere gelmez ya da az para ile oyun oynamaya gelir. Devletin parasına güven yok iken tanımadığı adamın şirketine ucundan ortaklık çok cazip gelmeyebilir.

Tesislerini varlık olarak kiralamaya açmak da bir alternatif olabilir. Mesela EREGL tesislerini 10 milyar dolardan bir varlık şirketine verir o da vatandaşa kira geliri olarak pazarlayabilir. Konut kirasında kiracı ile uğraşmak istemeyen kiralama şirketinden hisse alır. Normal EREGL bazen katlamalı kar elde eder bazen katlamalı zarar eder, ona da başka tip yatırımcı ilgi duyar.

3. Mkk verilerine göre bayram öncesi borsada yatırımcı sayısı 5milyonu geçmişti, bi süredir yatırımcı sayısı sürekli düşüyor, en son 4 milyon beşyüzbinlere kadar indi bu sayı, ben arada takip ediyorum. Bizim simitci Ahmet abi Limoncu Şevket abi de durumlar ne alemde deye, kar ı gören borsadan ayrılıyor olmalı
    Hamdım Piştim Yandım

4. Jako'nun twitter adresini bilen varsa yazabilir mi?

Kisse nette yazıyormuş, meşgul ettim. Saygılar.

5. Bir gün Beşiktaş iskelede taksi bekliyorum önümde iki taksici tartışıyor, beni kızdırma ben şuralıyım 20 bin kişiyi getiririm buraya dedi.

Sohbet odasında ceza alırsanız ne olacak diye sordu biri, adam sıkıntı yok yeterince ekibimiz büyük dedi.

Borsaya gelenlerden bir kısmı da bu şekilde ekipler olabilir.

Duhul
    Dec 2017
    İkamet
    Tiflis, Gürcistan
    Gönderi
    142
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku

Az daha giderse Sahol'ü yakalayacak. Astor dediğin hepi topu Sincan OSB'de orta ölçekli bir fabrika.

PD/DD 16,23. Bu piyasa değeriyle en az 10 tane Astor kurarsın baştan, yüksek know-how lu bir iş değil.
    Kesinlikle!

Bugünki işlem hacmi neydi öyle THYden daha çok işlem gördü... Gerizekalı turnusolu hissedir kendisi.
    Bir SASA, iki bu.

Neymiş efendim trafo yapıyorlar. Sanki Mars'ta su bulmuşlar. Yaptıkları trafonun özelliği neymiş? Trafo dediğin şey 1880'lerden beri aynı teknoloji ile üretilen bir zımbırtıdır.

Belki de bunların trafosunun kedi koruması vardlr, onu bilemem artık...

7. Hacim sıralaması

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,225
     Alıntı Originally Posted by İnternational Yazıyı Oku
    Jako'nun twitter adresini bilen varsa yazabilir mi?

Kisse nette yazıyormuş, meşgul ettim. Saygılar.
    https://twitter.com/JAKO31281327

sanırım bu kişidir.
    @yemekçi abi rt yapmıştı oradan buldum.
    Bear_Bull
    @BearBull26

Sayfa 41/1005 İlkİlk ... 3139404142435191141541 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz