http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=37...75333&z=17&m=b
görüleceği üzere dış hatlarda körükler var , iç hatlarda yok .
http://wikimapia.org/#lang=tr&lat=37...75333&z=17&m=b
görüleceği üzere dış hatlarda körükler var , iç hatlarda yok .
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Abi şimdi batılı ya bi hayranlığım filan harbiden yok
Hatta pek haz etmem dahi
Tek sevdiğim daha doğrusu beğendiğim yanları
İşlerinin takipcisi olmaları ki
Diyem ben XXX batı ülkesinin vatandaşıyım dayağı yedim gittim karakolda form doldurdum ülkem döndüm ülkem takip ediyo dava kararını dava kararında da Diyem hiçbişey çıkmadı
E o zmn apron fotosu gelirse foruma
Ben aaa turist dovizi demeyecem derim kendi kendime
Yani turist gelsin diye haksız i kayirmada olmaz tabi Ne biliym Adamlar nası karar mekanizmaları filan
Onun fikrini nacizane sesli yürüttü
Çünki turizm nane molla dedikodu söylenti üstüne yürüyen piyasa ise. Anlamsız yere hakliyken haksız duruma kendini dusurmeme lazım. Yoksa tabiki adamların her dediginide yapamayiz
Terminal binasından merdivenlen indinmi son kontrolden sonra otobüs istediğin uçağa götürür seni
Koruk kullanmak yani oraya yanasmak
Ekstra paradir
4-5 sene önce ingiliz hollandalı belçikalı italyan kaynardı ege.. ruslar ise antalya tarafındaydı..
bu sene batılı turist yok gibi birşey.. ruslar antalyaya geri gelmiş..bayağı doğu avrupalı da gördüm..ama otelden çıkmıyorlar hiç..
avrupa'da hostel fiyatına herşey dahil lüks otellere bile gelmiyor batılı turist..
pasaport kontrol , duty free ...
iyi akşamlar.
Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!
Luggage check in
Landing
Touch down
Money change offices
Abi şaka mı yapiyon ya
Ciddi yaziyorum ben
Adam pilot havayolu koruk kullanmayacam derse yolcuları otobusle ucak dibine götürme zorundasın
O noktalar daha geride yazdıkların yani alakasız
Son düzenleme : Moruk; 16-07-2017 saat: 21:20.
Yer İmleri