Sayfa 725/1003 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 5,793 - 5,800 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Aklıma Menemen olayları geldi,Atamız buna bulaşanları hep idam etmişti subayımız kubilayın kafasını kestiği için,sebep kemalist rejim hilafet kerşıtı dini hiçe saydığı için, üstelik öncedende menemeni boydan boya yakın yıkın bile demişti,araya girildi sadece suçlular idam oldu,üstelik bunları destekleyen yunanlılardı,derviş mehmedin torunuda bülent arınçtı...şimdi ülkede ise bu iktidar zamanında tam söz sahibi oldular,bana göre hepsi idamlıktır destekçileriylen,yaşam hakları yoktur.
    Boyle bir alcaklik cok aci.

Adam isinde gucunde, kari'si kizi camide diye yuregi rahat.

Sapik, oyle bir yere mevzilenmis ki, kimsenin aklina gelmez.

Billurluyor.

Aslinda bunlarin bu sapigi kandi elleri ile bogmasi lazim, ama oyle olmuyor, hep birlikte savunmaya geciyorlar.

Tertemiz insanlari kirletiyor, adamin dunyasini yikiyor.

Bunlar savunuyor, davadan vaz gec diye para teklif ediyor.

Cunku biliyorlar ki, gidecegi mahpus daminda adami cok feci bir son bekliyor.

2.  Alıntı Originally Posted by hayek Yazıyı Oku
    usd tarafında 24.40 seviyesine kadar bir geri çekilme gözlemleyebiliriz.

sonrasında 28 bandına doğru bir hareket olabilir.

eylül ortası veya sonu satılabilir mb bankası rezervlerinin 30-40 milyar belki biraz daha fazla bir seviyeye gelmesi muhtemel.

bu durumda yerel seçimlere kadar max. 30 -32 seviyesini geçmeden bir ortayol yöntemi ile gidilebilir diye sesli düşünüyorum.
    Mevcut seviye altına düşen her kademeye millet saldırır

Dolarizasyon artar.

30-32 de dengeleneceksek

24-32 değil

Çok daha yukarı çıkıp 30-32 ye iner, öyle dengeleniriz.

3.  Alıntı Originally Posted by caner50 Yazıyı Oku
    https://vm.tiktok.com/ZM2xkgYWJ/

SM-P610 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
    Vayy be, ne büyük plan. Hayran kaldım.
    Tek katıldığım şey, Erdoğan ekonomi konusunda Özgür Demirtaşı, 4e katlar 5le çarpar üstünede paket yapar. Erdoğan Nas ile tek hedefi vardı, oda seçimleri kazanmak. Erdopan bilmiyor mu faizleri artırmanın yada azaltmanın nelere yol açacağını. Nas başarıya ulaşmıştır, seçimler kazanılmıştır.

Sent from my 2109119DG using Tapatalk

4.  Alıntı Originally Posted by paramanya Yazıyı Oku
    TÜED'den emekli maaşında seyyanen 4 bin lira iyileştirme talebi
    Türkiye Emekliler Derneği (TÜED) Genel Başkanı Kazım Ergün, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, en düşük emekli aylığının asgari ücret seviyesine yükseltilmesi ve aylıklara seyyanen 4 bin lira iyileştirme yapılması talebiyle mektup gönderdi.

Saraya cagirirsa görürsün gününü
    Hepsinde gram akıl yok. Şu maaşlarını ödeyecek bütçe yok. Adam zam istiyor. Bu ülke şu mantıkla fiilen iflas etmiş durum. Para basarak yol alıyor. IMF gelse maaşları %50 ye kadar düşür der bunlar zam istiyor.

5. Walmart 1 kiloluk altın satıyor

6.  Alıntı Originally Posted by Sugosu82 Yazıyı Oku
    Bugün tuvalet kağıdına saldıranların evinde kaç tane daha 5 litresi 200 tl den alınmış yağ vardır merak ediyorum.
    Bende 40 TL den aldığım var 2 tane onluk 80 den aldım tanesini. Total de en az 1 yıllık stok tutarım ve son güne bırakmam. Rte hiç yanıltmadı 20 yıldır böyle plan yapıyorum.

7. sosyal medya ve wa gruplarında duble mtv yi ödememe yönünde ortak bir tepki var.. ödememe durumunda aylık gecikme faiz oranı nedir bilen var mı? google çelişkili sonuçlar veriyor. ya da ben beceremedim.

8.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bende 40 TL den aldığım var 2 tane onluk 80 den aldım tanesini. Total de en az 1 yıllık stok tutarım ve son güne bırakmam. Rte hiç yanıltmadı 20 yıldır böyle plan yapıyorum.
    İşte bundan dolayı halk reis’e oy veriyor.

Reis’i tanıyorlar, ne zamam ne yapacak biliyorlar. Ona göre pozisyon alıyorlar.

Kemal bey’i bilmiyorlar, ne zaman ne yapacak. Risk !

Sayfa 725/1003 İlkİlk ... 225625675715723724725726727735775825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •