Farazi konusuyorum. İhaas mevzusudur. Bilanço oncesi payların devreye alıp sonra çıkartılması olayı olabilir. Finansal yatırımlar kısmı bu bilançoda bakmak gerekiyor. Eğer yatırım kısmındaki alt kirilim buysa ve satışlar gerceklesmisse ciddi kar olabilir. Günlerdir ihaas aşağı bunlar yukarı.
Bunların içinde ihevadan sonra en düşük sermaye. Kaldırması kolay, piyasada dönen lotta kalmadı. On milyona bunlar öttürülür diyordum ya Info aldı tek kurum olarak kademelerde lot kalmadı. Grubun içinde geçmişten bugüne tek prim yapmamış bu leş kağıt. Leş kagitlarda hareketli bugünlerde sağlam hareket yapabilmesi için bir engel yok.
 Alıntı Originally Posted by levoysalı horofira Yazıyı Oku
üç yada dört seans fiyat olarak ihlas holding'in altında kalmasını bu gün sabah seansında yine altındaydı sonra fiyatlar eşitlendi ve günün sonuna doğru 6 kademe üstüne çıkıp bayağı fark atmış oldu..Bu durumu açıklayabilirmisiniz yada nasıl bir açıklayıcı yorum getirebilirsiniz ..Gerçi bunların alavereli,dalavereli,hileli işlerine alıştık alışmasına da yinede kafamızdaki soru işaretlerine cevap bulma gereği duyuyoruz..Yarın endeks ne olur bilemem ama eğer sıkıntı olmaz böyle devam ederse İhlas holding tekrar öne geçer gibi geliyor bana..Y.t.değildir..
Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.