Sayfa 641/773 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon
Arama sonucu : 6180 madde; 5,121 - 5,128 arası.

Konu: THYAO - Türk Hava Yolları

1.  Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Borsada üstat aramamıza gerek yok tecrübelerimiz en muteber üstadımızdır.
    Güzel kelâm, sonuna kadar katılıyorum.
    Elbette ki dediklerim yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by artukbey Yazıyı Oku
    Hisselerin dini imanı, milliyetçiliği, siyaseti olmaz. Ereğli’den temettüyü alıp 34’de ilk kez Thy’e girerken meslektaşımın da dikkatini çekmişti. O zaman bana “siyaseten†asla Thy’a girmem demişti, hala Ereğli’de maliyetine bekliyor. Thy ise o günden beri altı kat artmış.
    Borsada üstat aramamıza gerek yok tecrübelerimiz en muteber üstadımızdır. Şayet tecrübemiz inadımızı aşamıyorsa borsada kaybetmeye mahkum oluruz.
    Kime mi yazdım! derseniz, hala hissesiyle duygusal bağ oluşturanlara… Vesselam
    Üstad hisse yarıştırmaya ne dersiniz ?seçtiğimiz hisselere kısa vade 2 ay sürecek yarış.

3. Bugün de pasta güzel, para girişi de güzel, bakalım kapanışı agalar nasıl yapacak.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Bugün de pasta güzel, para girişi de güzel, bakalım kapanışı agalar nasıl yapacak.
    Size saygidan üstad dedik hissede eskisin diye.Baska bir anlam cikarmazsaniz iyi olur.

5.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Size saygidan üstad dedik hissede eskisin diye.Baska bir anlam cikarmazsaniz iyi olur.
    Rica ederim üstadım, saygı kelimesiyle hitap edildiğini cümle alem biliyor. Bende hitaben üstat kelimesini çoğunlukla kullanırım.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

6. Bolinger bantta sıkışma saatliğe kadar oluştu. Ağa 227’ye kadar sürebilir.

7.  Alıntı Originally Posted by anadolulu alp Yazıyı Oku
    Üstad hisse yarıştırmaya ne dersiniz ?seçtiğimiz hisselere kısa vade 2 ay sürecek yarış.
    Ben biri sabit diğeri al sat yapmak için iki hissede kolerasyon kullanırım. Sabit olan Thy, diğeri devamlı değişir. Al sat yaptığım hisseyle lisans ücretini bedavaya getiririm. Ana hisseden trend bitmeden ayrılmam. Yarış bana göre değil.

Ben biri sabit diğeri al sat yapmak için iki hissede kolerasyon kullanırım. Sabit olan Thy, diğeri devamlı değişir. Al sat yaptığım hisseyle lisans ücretini bedavaya getiririm. Ana hisseden trend bitmeden ayrılmam. Yarış bana göre değil.
    İyi siz bilirsiniz.Yaris yok
    THY bugün daha iyi ytd.

Sayfa 641/773 İlkİlk ... 141541591631639640641642643651691741 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •