Sayfa 130/1005 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,033 - 1,040 arası.

Konu: Viop LII

1. Teknoloji şirketi nasıl değerlendirilir bilmiyorum eleştri olarak da yazmıyorum ama benden size net tavsiye Amerika daki değerlemeyi tutup buraya referans almayın.

Amerikada bok tekno diye şirket kursan yatırım buluyorsun. Ora ayrı bir yer. Dünyanın her yerinden sermayenin aktığı ve en önemlisi de sadece denemek için bile yatırım yapılan bir yer... Dünyada pek çok fon Silikon valleyde bişey çıksa da para gömsem batarsa batar 100 tane gömsem 1i tutsa milayrlar fururum diye bakıyor olaya biraz da....

2.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Korkanın çocuu olmaz dayucuğum kodun nu yapıştır, amma naz yabtın yahu
    Bi 31 daha çektim
    7315 den bitane de ben salladım yutmaz inş makine Bozkurt abi.

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Safları bi gevşetsek herif fena fışkırttıracak dayucuğum
    Hamdım Piştim Yandım

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Liseye giderken Kadıköy'de Fun City diye bir atari salonu vardı sene 96. Çakallık o ya, jeton yerine nalburdan aldığımız pulları atıyorduk makinelere ve çalışıyordu. Bir süre sonra farkedildi tabi, makinelerin alt tarafını yenilediler. Bizim pulları yutmaya başladı makineler. Atıyorduk ne oyun başlıyordu ne pulu geri veriyordu. Şimdi de bizim paralar pul olmasın sakın
    Yatırım Tavsiyesi Değildir.

5.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    SEL kardeş, altın 1900 altına düşer yazdığında 1906 ydı ons altın... Dur bakalım izleyelim bir kaç gün
    Ve altın 1950 yi görür SEL kardeş, dedim gitti filan deme, buraya yazarken iki kez düşün bir dahakine

6.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    1900 altına düşermi bilmem ama önce 1950 ye doğru yol alacak gibi...
    Ne demişük Hehehhe...

7.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Liseye giderken Kadıköy'de Fun City diye bir atari salonu vardı sene 96. Çakallık o ya, jeton yerine nalburdan aldığımız pulları atıyorduk makinelere ve çalışıyordu. Bir süre sonra farkedildi tabi, makinelerin alt tarafını yenilediler. Bizim pulları yutmaya başladı makineler. Atıyorduk ne oyun başlıyordu ne pulu geri veriyordu. Şimdi de bizim paralar pul olmasın sakın
    Aynı tezgahı pala kuruyor şimdi bize. Bizim attığımız jetonların renkleri farklı. Gün sonu sayım yapınca ampül gibi ortaya çıkıyoruz hangi yöne ne kadar dışarıdan farklı renkte jeton atılmış belli oluyor

8.  Alıntı Originally Posted by Emilyo Butragenyo Yazıyı Oku
    Ne günlerdi bea, makina cetonu yutunca kafasına vura vura düşürmeye çalışırdık, şindiki makinalar dijital, ceton atma yeri bile yok. Bol bol tuşa basiyor şindiki genclik
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 130/1005 İlkİlk ... 3080120128129130131132140180230630 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •