Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Yarýn açýlýþ coþkulu olacak orasý kesin. Kapanýþ ile kýsa vadeli beklenti bitti mi yoksa yeni mi baþlýyor anlayacaðýz...
ULKER sonuna kadar devam. Son vuruþum o idi bende yeri ayrý baþlýðýnda sayfalarca sayfalarca kötü yazý vardý. Geldim çok zengin olacaz dedim. Vadelisinde robot vardý emir silindikçe emir yazan, adamýn elinden 3 milyonluk long aldým tek kademede yaza yaza.
O kadar kýzdý ki piyasa yapýcý SPK ya þikayet etti hissenin vadelisi kapandýGeçen aralýk olmasý lazým.
14.9 maliyetle girdik, 30 larda çýktýk sonra da kapattýk ama azýcýk bi lotum kaldý onu herhalde acil bi ihtiyaç olmadýðý sürece artýk dokunmam.
çevrene bir bak
kusursuz ne var ? herþey nizam ve intizam ve çok ince bir hesap ile dönüyor diyenlerede tabi.
denebilecek þu var
göremediklerine bir bak / hayal edemediklerine. beyninin nasýl ilkel olduðuna bir bak önce.
https://www.youtube.com/watch?v=p91xUQdbbO8
Anlam, hergün bizim kendi çabamýzla kurduðumuz bir[I][U] hayattýr.
Eyvallah. Biz KY yiz aðabey üç kuruþ kendimize kadar, risksiz para olunca borsada bence getirisi daha bereketli oluyor rahat karar alýp alýp satabiliyorsun. Zaten çok iþlem yapmýyorum. Piyasa bence de yukarý ama sert bi aþaðý önce, bu faiz ve vergi ortamýnýn sindirilmesi, sonra yukarý gibi düþündüm.
Belki komple yanýldým hiç durmadan gidecek kim bilebilir. Ben zaten yan kaðýtlarýma dokunmam. Sadece KOZAA kaldýracý azalttým forumdaki en boða adamlardan biri olabilirim %100 mala düþtük düþüþ bekliyoruz diye öyle yani durumlar :D
Tüm yorumlarým asla/zinhar alým veya satým tavsiyesi deðildir.
"Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile deðildir."
Tamam ...ama dikkat edersen putin de buna illaki cevap verecek diye yazdým dikkatli oku yorumu....Gece gece gelen haberle viop coþtu adamlara dikkat edin kata kulleye gelmeyin....bu piyasa da olanlar tam ÞEYTAN.....Bunlarýn hareketlerini iyi tahlil etmeyen bu piyasada batar....haberle bizi avrupa birliði desteklemiyor...sadece isveç destek verecem dedi....ortada anlayacaðýn bir numara yok....Tabi deðerlendirebilen yarýn deðerlendirsin....kimsenin gaza gelip büyük zarar yazmasýn...
Avrupa Birliði gazý var bu gece itibariyle bu gaz ile yarýn yükseliþ kýrmýzýya dönmez ise bu borsa go go tar tar dolar bazlý daha erken konuþmak için TL bazlý bir düzeltme saðlýklý olur ama bunu bekleyen çok olunca pala ters yapýyor genelde bu gündüz olduðu gibi forum sakin oldugunda düþüþ bekleyen çoðalýyor diye düþünüyorum pala yarýna mazotunu buldu gibi.
Yer Ýmleri