Sayfa 98/181 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon
Arama sonucu : 1448 madde; 777 - 784 arası.

Konu: EUPWR - Europower Enerji ve Otomasyon Teknolojileri San. Tic. A.Ş.

1.  Alıntı Originally Posted by METEHAN Yazıyı Oku
    Zaten şuan bilançoyu değil hikayeyi fiyatlıyor...
    Hikaye nedir ortak?

2.  Alıntı Originally Posted by Better15 Yazıyı Oku
    Hikaye nedir ortak?
    Hisse ile ilgili beklentileri çoğumuz zaten biliyoruz ama bana göre hikaye sunjunior. Bu ürünü Avrupa pazarında satabilirlerse büyük artı olur. Rasyoları evet oldukça pahalı, bilançonun iyi gelmesi de lazım bu sebeple.

3.  Alıntı Originally Posted by Majesty23 Yazıyı Oku
    Hisse ile ilgili beklentileri çoğumuz zaten biliyoruz ama bana göre hikaye sunjunior. Bu ürünü Avrupa pazarında satabilirlerse büyük artı olur. Rasyoları evet oldukça pahalı, bilançonun iyi gelmesi de lazım bu sebeple.
    Evet. Ağustosta açıklarız demiş patron genel kurulda. Bekleyip görelim bkalım.

4. hikayeyi de bilançoyu da 5 / 6 defa satın almışlar dikkatli olmak lazım hissenin yukarı gitmesinde patrondan habersiz olmaz patronun parmağı vardır 40 liradan halka arz olmuş patron 40 liradan değil de 100 00 / 130 00 tlden halka arz ederdi bugün 137 90 olmuş yarının tavanı 151 60 . alım satımlar karşılıklı buralarda bu kadar yüksek satış olmaz şeker yatırımın aldığı malı taşımaz ertesi gün tavandan satar çok hissede şekerin yaptıklarını yaşayarak öğrendim sizde tecrübe edin görürsünüz net alım miktarı 2 milyon 420 bin lot . toplam işlem 11 milyon 855 bin lot
    yatırım tavsiyesi değildir .

5. alanlar

satanlar y t d

6. https://atayatirim.com.tr/hisse/eupwr
    Bu gösterge de tavan yapan tek hisse

7. Kartopu, yükselişi kaçırdığın için çok üzgünüm

Sayfa 98/181 İlkİlk ... 488896979899100108148 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız