çıkamıyor muyuz düşemiyor muyuz?
Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Parti parti birer kontrat şort yaparsın en yüksek gördüğünde de 331 tane yaparsan hayvanı kar olur[emoji16][emoji16]Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
neyse işimize bakalım...hayal aleminde yaşamaya devam edelim...
Aselsan
Kapanış (TL) : 68 Hedef Fiyat (TL) : 77 Piyasa Deg.(TL) : 155040 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 102.9
ASELS TI Equity- Öneri :TUT Get.Pot.%: 13.24
Aselsan yaklaşık 2 Milyar Dolar büyüklüğünde iki sözleşme imzaladı
Aselsan Tusaş ile toplam 1,2 Milyar Dolar ve 20,6 Milyar TL değerinde iki uçak modernizasyonu sözleşmesi imzaladı. Teslimatlar 2023-2033 yılları arasında yapılacak. Yeni rpoje Aselsanın son çeyrek itibari ile 8,2 Milyar Dolar olan bakiye siparişlerninin yaklaşık %24 üne denk geliyor. Pozitif.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Bende pozisyonlarının gerçekliği konusunda şüpheliyim, birde anlamadan eleştiri yapıyor, xBank larda BofA birini alırken diğerinde mal yediriyor diyorum, üstüne takas da paylaşıyorum, YKBNK ı gösterip primlendiğini yazıyor, tmm yükseldi, ama benim kastettiğim BofA nın mal yedirmesiydi, BofA 2gün AKBNK alıp 4gün İSCTR verdi, AKBNK da dün satışa başladı, BofA aynı günde 1-2 banka alıp 1-2 banka verebiliyor, eğer sattığı banka düşmediyse onun nedeni başka bir kurumun alışıdır!
Yer İmleri