Sayfa 195/1005 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,553 - 1,560 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Gümüş şortluyor muyum? Gümüş de altında mal aldım dedim... Hayvan gibi kar yazdım mesajlarım ortada, gösteririm... Sen gümüş şortladığımı göstermezsen adisin?

Altın şortladım spot 1952 den, o poz hala duruyor...
    sanal çocuk palavrayı bırak dün Abka nın koyduklarına göre batıksın hala ne anlatıyorsun ,
    baba kar ettim diyorsun ya baba tikilmişin Abkanın koyduklarını uyguladıysan
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

2. şu grafikte short açıp 2 gün önce hayvani kar nasıl elde edilir...

viop bilen biri bana anlatabilir mi?

Yatırım tavsiyesi değildir.

3. çıkamıyor muyuz düşemiyor muyuz?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

4.  Alıntı Originally Posted by Ohac Yazıyı Oku
    Akçay hayal aleminde yaşayanlardan... Klavyene yazık...
    geçen bunu yazdın akçay ya varmı bu adam gibi vıop treda koyan senin 2 le çarpar 31 le böler bak bunlar senin gibi sanl değil vıop ta sana cvp bile vermiyor bak bu forum alemeinde öğren bunları , hala yazdıklarını silme bir daha.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    geçen bunu yazdın akçay ya varmı bu adam gibi vıop treda koyan senin 2 le çarpar 31 le böler bak bunlar senin gibi sanl değil vıop ta sana cvp bile vermiyor bak bu forum alemeinde öğren bunları , hala yazdıklarını silme bir daha.
    Hiçbir yazımı silmedim... Yönetim, admin burada, ne gümüş şortladım, ne yazımı sildim... Aksine gümüş aldığımı yazdım defalarca...

Sen kalitesiz bir şoparsın...

Yönetim burada ispat eder loglardan gerekirse...

Az erkek ol, namertçe iftira atma...

6. Parti parti birer kontrat şort yaparsın en yüksek gördüğünde de 331 tane yaparsan hayvanı kar olur[emoji16][emoji16]
     Alıntı Originally Posted by akcay Yazıyı Oku
    şu grafikte short açıp 2 gün önce hayvani kar nasıl elde edilir...

viop bilen biri bana anlatabilir mi?

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. neyse işimize bakalım...hayal aleminde yaşamaya devam edelim...

Aselsan

Kapanış (TL) : 68 Hedef Fiyat (TL) : 77 Piyasa Deg.(TL) : 155040 3A Ort. İşl.Hac.(mn$) : 102.9

ASELS TI Equity- Öneri :TUT Get.Pot.%: 13.24

Aselsan yaklaşık 2 Milyar Dolar büyüklüğünde iki sözleşme imzaladı
    Aselsan Tusaş ile toplam 1,2 Milyar Dolar ve 20,6 Milyar TL değerinde iki uçak modernizasyonu sözleşmesi imzaladı. Teslimatlar 2023-2033 yılları arasında yapılacak. Yeni rpoje Aselsanın son çeyrek itibari ile 8,2 Milyar Dolar olan bakiye siparişlerninin yaklaşık %24 üne denk geliyor. Pozitif.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    caho gibileri bu garfların içine sokup sokup geldik.
    neymiş baba karlar yapmış yalan , baba tikildiklerinide yaz algıcı
    Bende pozisyonlarının gerçekliği konusunda şüpheliyim, birde anlamadan eleştiri yapıyor, xBank larda BofA birini alırken diğerinde mal yediriyor diyorum, üstüne takas da paylaşıyorum, YKBNK ı gösterip primlendiğini yazıyor, tmm yükseldi, ama benim kastettiğim BofA nın mal yedirmesiydi, BofA 2gün AKBNK alıp 4gün İSCTR verdi, AKBNK da dün satışa başladı, BofA aynı günde 1-2 banka alıp 1-2 banka verebiliyor, eğer sattığı banka düşmediyse onun nedeni başka bir kurumun alışıdır!

Sayfa 195/1005 İlkİlk ... 95145185193194195196197205245295695 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •