Sayfa 226/1005 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,801 - 1,808 arası.

Konu: Viop LII

1. Palacim az önceki fırsatı kaçırdım. 7410 e sort yazdım. Ciziverir misin? Tesekkurler. Kips.

2. Bunların hepsi hacı hoca tayfasindan. Elbirliği ile vatandaşı,devleti öyle soydular ki yetmiyor doymuyor ve hala soyma pesindeker.
     Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    GLHYO'de biri %10 sınırını geçmiş, fiili dolaşım oranı düşmüş. Muhtemelen bu kişinin yeteri kadar serveti var ve uzun vadeli olarak bu işe yatırım yapmış. Herkesin ismi yatırımcı, bana göre bu kişi benim anladığım anlamda yatırımcı sayılır.

Londra'dan borç alıp SWAP yapıp Türkiye'de borsada işlem yapana da yatırımcı deniyor ama gerçek anlamda bunlar büyük trader diye düşünmek lazım.

Sohbet odasında söylenene göre bazı zenginlerin evin bir odasını kasa yapmış bankalara yatırmıyormuş. Yani 50-100 milyon dolar normal kasalara sığmayabilir.

Servet vergisi gelecek diye tedbir alıyor büyükler, biri de tarla alın daha korunaklı demiş.
    Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3. Yok eğer ptesi artı açılacağı için dediysen yada akşam seansında vobu terbiyesizce aldıkları için dediysen,
    ben seans kapandıktan sonra yani akşam seansı başlamadan önce yazdıydım gerekli uyarılarımı, sıkıntı yok yani
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Nasıl bi tezgahın içine düştük büüüle arkadaş,dayak yiyen ben yemedim diyor, majozistmisiniz ya
    çok zalımsın mertabi aynı pala gibin çok gaddarsın, bassan ölürsün sanki, haftaya basınca bi esprisi kalmıyor hatırlatırım bunu sana
    Vobcu akşam oldumu hesabı kesilir, kusura bakma da bugünkü hesapları biz ödedik
    Ptesi terbiyesiz şekilde alsında gör sen haşatı
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by traderfx Yazıyı Oku
    7400 ü de delebilü
     Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    İğne bıraktı 7420 deldi sayılır
    delemez
    kapanışı USTALAR yaparmış
    738350 üstünde üst üste 2 kapanışı yaptırmadı gavur

5.  Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Palacim az önceki fırsatı kaçırdım. 7410 e sort yazdım. Ciziverir misin? Tesekkurler. Kips.
    Alper acele etme Pazartesi 7700.

6. Pala bence mal verdi ....
    7400 den 7420 ye 60 kontratla gidip gelmiş
    Sürtünmesiz heyecan yapmış..
    7420 den 7361 kadar asansörün halatı kopmuş gibi düşmüş..

7.  Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Bunların hepsi hacı hoca tayfasindan. Elbirliği ile vatandaşı,devleti öyle soydular ki yetmiyor doymuyor ve hala soyma pesindeker.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Muhtemelen eskileri de tasfiye edecekler. Birleşme ve satın almalar seçimlerden sonra artar.

IMF raporuna göre 500 şirket içinde 40 tane yüzdürülen şirket varmış, o tip şirketlerin yaşama şansı da olmayabilir. MUSIAD yöneticisi seçimlerden sonra kaynaklar artık bize yönlendirilecek dedi, videosunu vermiştim.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8.  Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Yok eğer ptesi artı açılacağı için dediysen yada akşam seansında vobu terbiyesizce aldıkları için dediysen,
    ben seans kapandıktan sonra yani akşam seansı başlamadan önce yazdıydım gerekli uyarılarımı, sıkıntı yok yani
    Petrole yine %2,38 çaktılar,Seçbul un nick pert oldu...

Sayfa 226/1005 İlkİlk ... 126176216224225226227228236276326726 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •