Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1,817 - 1,824 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Şu şekilde şeyler var mı acaba, kendi şahsına bir pozisyon açıp sonra da şirketi adına hedge edip, şirket tarafı yeteri kadar zarar edince pozisyonları kapatıp bu şekilde parayı şirketten çeken.
    Şirkete zarar yazar,vergiden düşer,şahıs kar eder,şahısa borsa kazancından vergi yok.

YTD
    Son düzenleme : nohut; 15-07-2023 saat: 00:39.

2.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Dün dinledim, bu kişinin çevresi genişmiş, onlardan aldığı fikir ile hareket ediyor olabilir ya da onlardan duyduğunu anlatıyordur.

Bu arada SWAP başka sohbetten, kasa başka sohbetten, tarla başka sohbetten,
    Tarla aldım çok para yaptım,dedi dün sabaha karşı..

3.  Alıntı Originally Posted by nohut Yazıyı Oku
    Tarla aldım çok para yaptım,dedi dün sabaha karşı..
    Benim bir tanıdığım vardı parası var ne yapayım diye 10 yıl önce sordu, toprak kıt kaynak ileride değerlenir demiştim. Gitmiş bu açık artırmadan pahalıya tarla almış. Şimdi ucuza almışız diyor.

Öte yandan bende 300 m2 hisseli arsa var 40 yıldır değerlenmedi, ödediğim arsa vergileri bile büyük yekün tutar. Yıllardır 10 bin dolar kadar.

Bugün oturduğum evin olduğu yerdeki arsaların değerine baktım evimi aldığım döneme göre dolar bazında 20 kat artmış, ev ise 2 kat artmış. Evin arsa değeri kendisinden fazla gibi.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

4. u100 kapanisa yakin hazirlamistim alttaki grafigi 15dk .son 1-2 bar eksik olabilir ..

grafikteki gri bolge 6 temmuzdan beri testeremsi bir yukari hareket. (net olarak itki degil) seans ici iki yonede sert ama ivmelenemeyen hareketler var... dalgalar icice gecmis.. kompleks duzeltme patterni... arkaplanda belliki bir çabanın sonucu..

haftaya bu çabanın nedenselligini anlayacagiz.... kisa vade dalga cephesinde gorus acisi zayıf itkiler nizamidir kurallar agirdir..duzletme patternleri (bazilari katıdır ama itkilere gore daha esnektir).. esneklik gorus acisini daraltiyor... hayirlisi. (dalga analizine gore trade etmiyorum sadece bana gorus acisi sunuyor) iyi gecelr.. ytd...

Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    u100 kapanisa yakin hazirlamistim alttaki grafigi 15dk .son 1-2 bar eksik olabilir ..

grafikteki gri bolge 6 temmuzdan beri testeremsi bir yukari hareket. (net olarak itki degil) seans ici iki yonede sert ama ivmelenemeyen hareketler var... dalgalar icice gecmis.. kompleks duzeltme patterni... arkaplanda belliki bir çabanın sonucu..

haftaya bu çabanın nedenselligini anlayacagiz.... kisa vade dalga cephesinde gorus acisi zayıf itkiler nizamidir kurallar agirdir..duzletme patternleri (bazilari katıdır ama itkilere gore daha esnektir).. esneklik gorus acisini daraltiyor... hayirlisi. (dalga analizine gore trade etmiyorum sadece bana gorus acisi sunuyor) iyi gecelr.. ytd...

Yorumlar ve paylaşım için teşekkürler.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Alıntı Originally Posted by ahfado Yazıyı Oku
    Pala bence mal verdi ....
    7400 den 7420 ye 60 kontratla gidip gelmiş
    Sürtünmesiz heyecan yapmış..
    7420 den 7361 kadar asansörün halatı kopmuş gibi düşmüş..
    gece avcılarını avlama hareketi idi
    21:00--22:00 saatleri arasında
    734500 fiyattan VAKIF YATIRIM'ın 500 lot şortunu yatırım finansman karşılıyor
    22:04--22:10 arasında yapı kredi tahtayı 735 ten 736 ya çekiyor
    (burası önemli )
    22:15--22:23 arasında MEKSA 736-736,5 aralığına 500 kontrat ile takozu koyunca
    VAKIF'ı patlatıyorlar, 739000 ortalama ile 400 şortu stoplatıyorlar

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Misak_ı Milli sınırları içinde misin Çağrı ?

Etliye sütlüye hiç dokunmuyorum.
    Yalnız isteyen olursa nikimi hediye edebilirim.
    Temiz ve sahibinden
    Nick deyip geçme day tradeci olmuyanlar nicke bakar bi de söylediğine
    Uzun zamandır vobda siftah yabmadıydım, türübünden izliyordum ralliyi. Bi gün big big abi gelip tüm pozları mı kapattım düzeltme bekliyorum yazınca, Karakablı defterimden notlarımın arasında big abi lönklerini kapatıp mallarını boşaltım yazarsa şortları çekecem yazmışım, neyse pek elim gitmesede o gün şortları çektim ertesiki gün big abi malları yerine koydum go go tar tar gelsin paralar yazdı tabi ben önce bi afalladım sonra stopladım akabinde ertesiki gün big abi tekrardan lönk ilen bağım kalmamıştır tüm malları verdim yazınca nickine güvenim gitti. day tradeci yorumlar beni aşar pisyedili abi, eskiden bende day tradeci idim, tereciye tere satılır mı abi
    Hamdım Piştim Yandım

8.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Benim bir tanıdığım vardı parası var ne yapayım diye 10 yıl önce sordu, toprak kıt kaynak ileride değerlenir demiştim. Gitmiş bu açık artırmadan pahalıya tarla almış. Şimdi ucuza almışız diyor.

Öte yandan bende 300 m2 hisseli arsa var 40 yıldır değerlenmedi, ödediğim arsa vergileri bile büyük yekün tutar. Yıllardır 10 bin dolar kadar.

Bugün oturduğum evin olduğu yerdeki arsaların değerine baktım evimi aldığım döneme göre dolar bazında 20 kat artmış, ev ise 2 kat artmış. Evin arsa değeri kendisinden fazla gibi.
    Her işin incelikleri var,bende 6 sene önce arazi almıştım, 7 dolar m2 den,güncel fiyatı 100 dolar cıvarında..
    3 sene önce başka bir yer aldım 105 tl m2 (15 dolar m2) güncel fiyatı 230 dolar ki 1 yıl sonra imara açılabilir, max.%40 zayiat (DOP) olur ama fiyatı da 30 bin tl m2 olur.

YTD

Sayfa 228/1005 İlkİlk ... 128178218226227228229230238278328728 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •