Sayfa 263/661 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon
Arama sonucu : 5286 madde; 2,097 - 2,104 arası.

Konu: ISCTR - İş Bankası C

1. ABD'de ithalat ve ihracat fiyat endeksleri haziranda beklenenden fazla azaldı

ABD'de ithalat fiyat endeksi haziranda aylık bazda yüzde 0,2 ve ihracat fiyat endeksi yüzde 0,9 azaldı.

ABD Çalışma Bakanlığı, haziran ayına ait ithalat ve ihracat fiyat endeksi verilerini açıkladı.

Buna göre, ülkede ithalat fiyat endeksi, haziranda bir önceki aya kıyasla yüzde 0,2 azaldı.

Piyasa beklentileri endeksin söz konusu dönemde yüzde 0,1 azalması yönündeydi. İthalat fiyat endeksi, mayısta da yüzde 0,4 azalmıştı.

İthalat fiyat endeksi, haziranda geçen yılın aynı dönemine göre ise yüzde 6,1 ile Mayıs 2020'den bu yana en büyük düşüşü kaydetti.

Ülkede ihracat fiyat endeksi de haziranda aylık bazda yüzde 0,9 azaldı.

Beklentiler, ihracat fiyat endeksinin bu dönemde yüzde 0,2 azalması yönündeydi. İhracat fiyat endeksi mayısta da yüzde 1,9 azalmıştı.

İhracat fiyat endeksi, haziranda yıllık bazda ise yüzde 12 ile verinin açıklanmaya başlandığı Eylül 1984'ten bu yana en büyük düşüşü kaydetti.

Kaynak : Anadolu Ajansı
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

2. ABD'nin 10 yıllık tahvil faizi verilerin ardından %3.762 seviyesine geriledi
    "Hayalleriniz için sessiz bir şekilde savaşın. Çünkü onları gerçekleştirirken yaratmış olduğu etki insanların tahammül edemediği bir şeydir."

3. akbank 1 haziran günü 16,34 değerinde iken cuma günü 24,76 kapattı, %51 artış. İsc ise 1 haziran 11,10 iken cuma günü 14,49 kapattı - %27 artış. Akbankın, isc ye göre 2 kat fazla artmasının sebebini bilen var mı acaba? Ya da aradaki farkı bu hafta kapatırsa isc için 17 tl beklenebilir mi? (Akbank yerine sayarsa)

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    İstanbul
    Gönderi
    12,159

5. İşc ye hükümetin çökmesi mümkün değil , ortaklık yapısına bir zahmet bakıverin. Çöken zihniyet zaten çoktan çökmüş hisse üzerine. BDDK verilerine göre 2 çeyrek karları bankacılık sektöründe düşük gelecek görünüyor. Ancak İşbankın iştirakleri ve büyüyen mevduat kredi pozisyonu sonucu diğer bamkalara göre pozitif ayrışacak gibi. Önümüzdeki haftadan itibaren İşbank ve yapıkredi için daha olumlu fiyatlamanın olacağı düşüncesindeyim.

6. Bu çökme işini her seferinde yatırımcıya malı sattıracak bir şey bulamadıklarında son çare olarak kullanıyorlar. Buna burada 888 sefer karşı yazı yazdım. Yatırımcı da biraz uyanık olsun.

Bu çökme işini dillendirenlere dikkat edin benden uyarması.

Bu Ülkede bu gruba bunu yapmaya kimsenin gücü yetmez yetebilecek biri de gelmez. Bu da böyle biline.

Ben sadece Banka Yönetimini eleştirdim. Onu da birileri ısrarla saçma sapan yerlere bağlamaya kalkıyor.

Karşıdaki ismi lazım olmayan kişi bilmiyor ki yatırımcının menfaati için gerekirse tek başıma yel değirmenleri ile mücadele ettim yine ederim. Haklıysam hiç kimseden korkmam çekinmem. Kendisinin kavrayabileceği şeyler değil bunlar.

Kanyon AVM değerlemesi 150 mln USD. Rusyada savaş var Kanyonun yanına yaklaşamayacak AVM 1 mlr usd.

Bu ne alaka gerçekten hisse senetleri piyasasında bazıları güç elinde diye herkesle kafa buluyorlar. Ama öyle olmadığını göreceksiniz.
    Son düzenleme : Zdx&Lunar Soul; 15-07-2023 saat: 18:29.

7. https://www.hisse.net/topluluk/showt...55365&page=180

Bu da bugün konuşmak kolay diye kafasından geçirenlere gelsin. Zaten yorum yapmanın el yaktığı en zor gün ben gerekeni fazlasıyla yazmışım.

xBank ların haftalık getirisi: AKBNK ın %22 yaptığı yerde İSCTR %4 yapmış, bunlar paralel gitmeyebiliyor, Örneğin ben yıllar önce yaşadım, YKBNK almıştım, 1 ay boyunca bekledim hiç prim yapmadı, diğerleri ne mi yaptı GARAN %10 ötekiler %3 civarı!

Sayfa 263/661 İlkİlk ... 163213253261262263264265273313363 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •