Sayfa 770/1003 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,153 - 6,160 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Merak ettigim bir konu var.

Bu emekli, 15.000 TL. bayram ikramiyesinden, 11.400 TL. emekli maasindan oldu.

Acaba hala bu partiye oy verecek mi ?

Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Evet,ssk'yı evrenlen talan etmişlerdir 8 sene işçinin sözleşmesini engellemişlerdi ssk batmıştı 2 sinin yüzünden,işçi maaşları 25 cıvarı memur maaşları 150-200 arasıydı,çünkü yol iş federasyonunda 78 senesinde yönetimdeydim,öğretmenlere yüksek maaş vermişti özal,yani işçinin alın teri parasını,her ikiside dış borç yerine ssk'yı talan etmişlerdi işçi-memur düşmanlığıda o zaman başlamıştı ve hiç unutmam,meydanlarda eylem yapmıştık çankayanın şişmanı işçinin düşmanı diye,beddua etmiştik özala toprakta yatırmasın diye ve yatmadı oğlu ahmet para hırsı yüzünden zehirlendi diye mezarından çıkartmıştı işçinin bedduası tutmuş oldu
    Babamı refaba ve ekibi öldürttü diyip mi açtırmıştı mezarı
    bir halt olacağı yok.

Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Emeklilere oy kullanmayı yasaklamak lazım....

Gitsinler organik tavuk, domates neyim yetiştirsinler...

Memleketin ayarını bozuyorlar canım
    Bende emekliyim ve ben olaylara dolar bazlı bakarım.Ve TÜRKİYE 15 yıldır küçülüyor ve fakirleşiyor.

Ben kendi kendime yasak koydum oy kullanmıyacağıma.

İKİ şartım var.

ATATÜRKÇÜ Parti.

Mansur un seçimde aday olması.

Belediyede aday yapılmazsa oy yok orada da.

Zaten Korkaklık yaptı karizmayı çizdirdi ler İmamoğlu ile.

Bulgar yada Sovyet göçmenlerinde OF yada OV gibi Oğullarıda TÜRKİYE de çok kullanılıyor birde soy adda Ak geçenlerdende haz almaz oldum iyimi.

Örnek Akşener vb.gibi
    NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
    YERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI

4.  Alıntı Originally Posted by kubilayhan23 Yazıyı Oku
    Bende emekliyim ve ben olaylara dolar bazlı bakarım.Ve TÜRKİYE 15 yıldır küçülüyor ve fakirleşiyor.

Ben kendi kendime yasak koydum oy kullanmıyacağıma.

İKİ şartım var.

ATATÜRKÇÜ Parti.

Mansur un seçimde aday olması.

Belediyede aday yapılmazsa oy yok orada da.

Zaten Korkaklık yaptı karizmayı çizdirdi ler İmamoğlu ile.

Bulgar yada Sovyet göçmenlerinde OF yada OV gibi Oğullarıda TÜRKİYE de çok kullanılıyor birde soy adda Ak geçenlerdende haz almaz oldum iyimi.

Örnek Akşener vb.gibi
    Valla bu aralar olaylara domates bazlı bakıyorum.

Domates 35-50 arası

35 lik olan domatesten başka her şeye benziyor, eh işte...

Köy domatesi 55 TL...

Köy domatesi klonu var bi de 40 TL...dışı Ayaş içi fabrika domatesi...

Domates yetiştireydik köyde, organik, köşeydik.

Şaka bi yana;

Emeklileri cezalandırdı, başka açıklaması yok..

Bohçacı, Selvi, onların gazına gelip Cem Küçük bile, ilave zam yapılmalı dedi...

I ıhhh...

Takip ediyolarsa buraları, twitteri falan...şu bir zamanlar FETÖ cü üniversitede öğretim üyeliği yapan şahıs..raporluyordur..

Köşeye sıkıştı, tekrar batıya döndü yüzünü, bize talih gülmez, yan bastık bi kere...

Devir değişti devir...ama Çelik gibi biz değişemedik annadın mı...

5.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Merak ettigim bir konu var.

Hiç şüpheniz olmasın, verecek.

Kemal bey gelirse maaşları ödeyemez korkusu vardı.

Reis çıkıp der, ama az ama çok, maaşlarınız HER AY yatıyor mu ? Yatıyor.

Aksama var mı ? Yok! (Burada alkışlar kopar)

Seçime doğru kallavi bir zam yapar, bugünler unutulur.

6.  Alıntı Originally Posted by Tinaz Yazıyı Oku
    Merak ettigim bir konu var.

Bir 5 senesi var işte otursun düşünsün 4 seneden sonra yine AKP de karar kıldırılacak!! şu an ne düşündüğünün bir önemi yok hali hazırda.Geçti bolunun pazarı sür eşeğini niğdeye.

7.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Bir 5 senesi var işte otursun düşünsün 4 seneden sonra yine AKP de karar kıldırılacak!! şu an ne düşündüğünün bir önemi yok hali hazırda.Geçti bolunun pazarı sür eşeğini niğdeye.
    Şuan ağlayanlarin çoğu akp li beş sene içinde çoğu telef olur. Bir iki seçim sonrası akp diye bir parti kalmaz. Şuan küçük şişe su 4-5 TL bu ortamda çoğunun karnı doymaz. Duble maaş alsa bile oğlan kız evlenecek ev kiraları başını almış gitmiş. Beş sene canlı kalmak çoğu için mümkün değil artık. Daha şeyin ucu girdi bunun sonuna kadar gireceği alan var. Ha rte bu Şimşeğe çok fazla dayanamaz. Her ay anket yaptırıyor rte çok düştü mü fişini çeker rte bunun.

8.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    takım tutar gibi parti tutarsan, hele ki siyaseti din gibi dogma haline getirirsen hiç bir şey değişmez

maçlarda yenilsen de yensen de denir, siyasette zam versen de vermesen haline gelir, hele ki bayrak inmez vatan bölünmez dogmasına inandın mı siyasetçi senin ırzına geçse daha yok mu bu az geldi dersin, tövbeler sıfırlanır sil baştan..

Sayfa 770/1003 İlkİlk ... 270670720760768769770771772780820870 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •