Merak ettigim bir konu var.
Bu emekli, 15.000 TL. bayram ikramiyesinden, 11.400 TL. emekli maasindan oldu.
Acaba hala bu partiye oy verecek mi ?
Merak ettigim bir konu var.
Bu emekli, 15.000 TL. bayram ikramiyesinden, 11.400 TL. emekli maasindan oldu.
Acaba hala bu partiye oy verecek mi ?
Bende emekliyim ve ben olaylara dolar bazlı bakarım.Ve TÜRKİYE 15 yıldır küçülüyor ve fakirleşiyor.
Ben kendi kendime yasak koydum oy kullanmıyacağıma.
İKİ şartım var.
ATATÜRKÇÜ Parti.
Mansur un seçimde aday olması.
Belediyede aday yapılmazsa oy yok orada da.
Zaten Korkaklık yaptı karizmayı çizdirdi ler İmamoğlu ile.
Bulgar yada Sovyet göçmenlerinde OF yada OV gibi Oğullarıda TÜRKİYE de çok kullanılıyor birde soy adda Ak geçenlerdende haz almaz oldum iyimi.
Örnek Akşener vb.gibi
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENEYERLİ MALI YURDUN MALI HERKES ONU KULLANMALI
Valla bu aralar olaylara domates bazlı bakıyorum.
Domates 35-50 arası
35 lik olan domatesten başka her şeye benziyor, eh işte...
Köy domatesi 55 TL...
Köy domatesi klonu var bi de 40 TL...dışı Ayaş içi fabrika domatesi...
Domates yetiştireydik köyde, organik, köşeydik.
Şaka bi yana;
Emeklileri cezalandırdı, başka açıklaması yok..
Bohçacı, Selvi, onların gazına gelip Cem Küçük bile, ilave zam yapılmalı dedi...
I ıhhh...
Takip ediyolarsa buraları, twitteri falan...şu bir zamanlar FETÖ cü üniversitede öğretim üyeliği yapan şahıs..raporluyordur..
Köşeye sıkıştı, tekrar batıya döndü yüzünü, bize talih gülmez, yan bastık bi kere...
Devir değişti devir...ama Çelik gibi biz değişemedik annadın mı...
Şuan ağlayanlarin çoğu akp li beş sene içinde çoğu telef olur. Bir iki seçim sonrası akp diye bir parti kalmaz. Şuan küçük şişe su 4-5 TL bu ortamda çoğunun karnı doymaz. Duble maaş alsa bile oğlan kız evlenecek ev kiraları başını almış gitmiş. Beş sene canlı kalmak çoğu için mümkün değil artık. Daha şeyin ucu girdi bunun sonuna kadar gireceği alan var. Ha rte bu Şimşeğe çok fazla dayanamaz. Her ay anket yaptırıyor rte çok düştü mü fişini çeker rte bunun.
takım tutar gibi parti tutarsan, hele ki siyaseti din gibi dogma haline getirirsen hiç bir şey değişmez
maçlarda yenilsen de yensen de denir, siyasette zam versen de vermesen haline gelir, hele ki bayrak inmez vatan bölünmez dogmasına inandın mı siyasetçi senin ırzına geçse daha yok mu bu az geldi dersin, tövbeler sıfırlanır sil baştan..
Yer İmleri