Sayfa 771/1003 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,161 - 6,168 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1. Seçim sonrası Kemal Kılıçdaroğlu da o dediklerinin çoğunu yapamazdı. Rte seçimi kaybedeceğim enkazı buna bırakayım dedi halk zorla rte ye sen başımızda kal dedi. Dolayısıyla enkaz rte nin elinde patladı. İşin içinden çıkılmaz halde ekonomi faizde artırsan ne yaparsan yap bu hasar kısa sürede çözülecek bir hasar değil. Çözüm bana göre ilk başta rant vergisi nereden buldun yasası ve digital paraya geçmek. Bu ülkede çok büyük oranda vergi kaçağı var. Bunlar olmadığı sürece mümkün değil çıkış

2.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Şuan ağlayanlarin çoğu akp li beş sene içinde çoğu telef olur. Bir iki seçim sonrası akp diye bir parti kalmaz. Şuan küçük şişe su 4-5 TL bu ortamda çoğunun karnı doymaz. Duble maaş alsa bile oğlan kız evlenecek ev kiraları başını almış gitmiş. Beş sene canlı kalmak çoğu için mümkün değil artık. Daha şeyin ucu girdi bunun sonuna kadar gireceği alan var. Ha rte bu Şimşeğe çok fazla dayanamaz. Her ay anket yaptırıyor rte çok düştü mü fişini çeker rte bunun.
    Şu son 2 senede herşeye yüzde 300-500 zam gelirken muhalefet ve onun seçmeni kendinden çok emin bir noktada idiler ama ne yazıkki sonuç değişmedi.5 sene sonra dolar 200 tl de olsa 4. seneden itibaren bakın dikkat edin yine AKP de karar kıldırılacaklar!!!
    Şimşek konusunda bende tastamem aynısını düşünüyorum.Herkes rasyonel politikalara dönüleceğini falan söylüyor ben hiç ama hiç öyle düşünmüyorum.

https://www.paraanaliz.com/2023/ekon...sunuz-g-57821/

Şöyle de bir haber paylaşılmış deniz hoca nın başlığında.6 ay içinde ya kovulur ya RTE çizgisi bir politikaya dönülür yada tamamen etkisiz eleman olarak kalır bu 2 kafadar.

3. Bu yabancı sorunun en büyük sebebi gençlerin 30-35 yaşına kadar çalışmama iş beğenmeme sorunu. Gerçekten sanayi kesimi çalışacak adam bulamıyor Afganlı Suriyeli olmasın çalışacak adam yok. Fabrikalar 100 km uzaktaki ilçeye işçi toplama servisi koyuyor öyle çözüyor.

4. Dışarıdan sıcak para bulana kadar devalüasyon yapacaklar.

Parayı buldukları an, eskiye dönüş, yerel seçim falan filan...

Ortaya karışık...Gri Şimşek....Ak Saruman'a karşı...

Alışmış, kudurmuştan beterdir netekim...

İnisiyatifi hep ellerinde bulundurma arzusu...

O yüzden, borsa fışkırtır, tam zirve yaptı tepe üstü gidecek diplerden dip beğenin derken, tekrar genişleme, tekrar terso...hop bi daha zirve...

Bana faiz arttırma düşürme yetkisi ver, müneccim kesilip alayınızı borsada zengin edeyim. Temel analiz manaliz grafik neyim boş işler. Titanizm tek gerçek...

TL bazlı %20 düşürürken, doları da %20 yukarı çiziverirsen...%50 düzeltme oldu bitti gitti..

Acilen bi tarikate girmek lazım, haber geliyordur onlara....gaipten gaipten...mana yoluyla..nerden nasıl giriliyor bunnara...kayıt mı yaptırıyoruz..

5. Post

Önce kayıt sonra yetenek ve sözlü sınav yapılıyormış!
    Atıcılar pardon tahmin yapanlar lokali
    BİST U100 Günlük Kapanış Tahmini KAPANIŞ METRE VIII

6.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bu yabancı sorunun en büyük sebebi gençlerin 30-35 yaşına kadar çalışmama iş beğenmeme sorunu. Gerçekten sanayi kesimi çalışacak adam bulamıyor Afganlı Suriyeli olmasın çalışacak adam yok. Fabrikalar 100 km uzaktaki ilçeye işçi toplama servisi koyuyor öyle çözüyor.
    Ağır saniyiyi geçtim, seneleren beri dükkanların vitrinine bizimle çalışır mısın kağıtları var.

Oyuncakçı, tekstil, kafe, lokantalar (komi, aşçı, garson), mobilaycı sevkiyat elemanı, burger king, vs

Hepsi vitrinde bunların.

Dolu yani, ben ilan görmediğim bir gün hatırlamıyorum.

Reis madem siz çalışmıyorsunuz, o zaman ben İTHAL ediyorum dedi.

7.  Alıntı Originally Posted by 111222333 Yazıyı Oku
    Ağır saniyiyi geçtim, seneleren beri dükkanların vitrinine bizimle çalışır mısın kağıtları var.

Oyuncakçı, tekstil, kafe, lokantalar (komi, aşçı, garson), mobilaycı sevkiyat elemanı, burger king, vs

Hepsi vitrinde bunların.

Dolu yani, ben ilan görmediğim bir gün hatırlamıyorum.

Reis madem siz çalışmıyorsunuz, o zaman ben İTHAL ediyorum dedi.
    O ilanlara hiç baktınız, hiç müracaat ettiniz mi?

Benim bir arkadaşımın dükkanında sürekli durur.

Hep kendince daha uygun şartlarda çalışacak kişiler arar.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

8. Kim degistirecek bunlari ?

Kim bu gidise dur diyecek ?

Yine biz.

Ama adam kizmis, oy vermiyecegim diyor.

Cozumu bu.

Piril piril bir zeka.

Sayfa 771/1003 İlkİlk ... 271671721761769770771772773781821871 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız