Sayfa 789/1003 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 6,305 - 6,312 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    11 BOYUT
    Gönderi
    18,131
     Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Sanırsam Damat Kliği, -şu paytak gezenler, Mehmet Şimşek'e operasyon çekmeye çalışıyor. Akitin manşetine benziyor süreç.

Bu pilav daha ne kadar su kaldırır bilemedim.

Yerel seçime yetişmez sanırım kelebeğin pardon Şimşek' in ömrü.

E o zaman nolur ki, daha da ileri demokrasiye mi geçeceğiz. Hatta demokrasiyi geçince, az ilerideki 'sağdaki' rejime.
    Tamamda,selaların peşinden imzayı basan kim ?

2. Bu kadar zam icin Ingiltere'den ve Amerika'dan eleman getirmeye gerek yoktu ki kim olsa yapardı
    Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.
    Re-twittlediklerim katıldığım anlamına gelmez!

3. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

4.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu kadar zam icin Ingiltere'den ve Amerika'dan eleman getirmeye gerek yoktu ki kim olsa yapardı
    O zaman zamlar yerli ve millii olurdu.
    Ben hikaye anlatıyorum, benim hayal ürünümdür. Yatırım tavsiyesi değildir.

5. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

6.  Alıntı Originally Posted by british Yazıyı Oku
    Bu kadar zam icin Ingiltere'den ve Amerika'dan eleman getirmeye gerek yoktu ki kim olsa yapardı
    Emin olun önce ki ekonomi yönetiminde zam yapsalar neye göre nasıl yapacaklarını ve gelecek ek bütçeyi nasıl kullanacaklarını dahi planlayacak bir ekip yoktu.

7. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

8. Türkiye, kazığın her türlüsünü ayrı ayrı deneyimleyebilmek için mükemmel bir yer. Burada yetişen biri dünyanın başka bir yanında sıkıntı yaşamaz.

Sayfa 789/1003 İlkİlk ... 289689739779787788789790791799839889 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •