Sayfa 58/88 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon
Arama sonucu : 704 madde; 457 - 464 arası.

Konu: Serbest Yatırım Fonları I

1.  Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Maalesef her banka için ayrı beyan vermek gerekiyor diye biliyorum.

Saygılar
    hocam selamlar. katılım hisse fon tarafında hkh, tartışılmaz bir alternatif olarak rüştünü ıspat etti. diğer yandan hkp serbest katılım hisse fonu, kısıtlamaların da olmamasıyla çok daha iyi gidiyor. lâkin almak istediğimizde bir sürü işlem gerekiyor sanırım. özellikle de uzun vadeli yatırımlarda aktif yönetim ve güzel getiri, olmazsa olmaz haline geliyor. bu noktada hkp'yi de hkm gibi tefaşa açsalar ne kadar güzel olurdu

Hkh hangi gün getiri açıklıyor ?

3.  Alıntı Originally Posted by hayrani Yazıyı Oku
    hocam selamlar. katılım hisse fon tarafında hkh, tartışılmaz bir alternatif olarak rüştünü ıspat etti. diğer yandan hkp serbest katılım hisse fonu, kısıtlamaların da olmamasıyla çok daha iyi gidiyor. lâkin almak istediğimizde bir sürü işlem gerekiyor sanırım. özellikle de uzun vadeli yatırımlarda aktif yönetim ve güzel getiri, olmazsa olmaz haline geliyor. bu noktada hkp'yi de hkm gibi tefaşa açsalar ne kadar güzel olurdu
    Sn hayrani selamlar.

Hedef portföy hisse fonları(Yunus Şahin ve Yaşar Yıldırım yönetimindekiler) ben de başarılı buluyorum.

Hisse fonlarda serbest yerine normal hisse fonları tercih ediyorum, o yüzden dediğiniz serbest fonların alımı için prosedürün ayrıntılarını bilmiyorum.

Tefastaki normal hsyflerin, mevzuat açısından zorunlu olarak çeşitlendirme yapmaları bana daha güvenli geliyor. Serbest hisse fonlarda isterlerse tüm parayı tek hisseyede yönlendirebiliyorlar, o yüzden bana serbest hisse fonlar yüksek riskli geliyor.

Saygılar

4.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    Hkh hangi gün getiri açıklıyor ?
    Hkh hafta içi işlem günlerinde her gün fiyat açıklıyor.

Bahsettiğiniz başka bir serbest fonsa, bilgim yok.

Saygılar

Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku
    Hkh hafta içi işlem günlerinde her gün fiyat açıklıyor.

Bahsettiğiniz başka bir serbest fonsa, bilgim yok.

Saygılar
    pardon hkm imiş benim sorduğum

6.  Alıntı Originally Posted by dell14 Yazıyı Oku
    pardon hkm imiş benim sorduğum
    Perşembe günleri.
    Uyuşmadı bir türlü dem'e "ben"de ki meşrep

Teşekkür ederim bekleyelim bakalım ne getirecek

Alıntı Originally Posted by tradestop Yazıyı Oku

Hisse fonlarda serbest yerine normal hisse fonları tercih ediyorum, o yüzden dediğiniz serbest fonların alımı için prosedürün ayrıntılarını bilmiyorum.

Saygılar
    serbest fonlar nitelikli yatırımcılar içinmiş hocam, aracı kurumda 1M büyüklüğünde fon portföyünüz varsa nitelikliymişsiniz
    ben değilim mesela

Sayfa 58/88 İlkİlk ... 848565758596068 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •