Sayfa 379/1005 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,025 - 3,032 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,011
     Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Sabah geldim günün dibini işaretledim, tabii pala cins olduğu için benim işareti ince uclu matkapla deldi, daha napalım yahu daytrade için
    Şimdide günün tepesine işareti koydum.
    6473
    Ben gidip deniz manzarası seyredeyim eccük
    eminmisin .. istediğin kadar işaret koy herif şu ara mazotu bırakmış füzyonla çalışıyor

2.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    VİOB kaldıraç en uygunu 7x

ama çoğunda 3.5x olmuş...
    x7 iyiymiş .. bir ara kurumu öğrenirim sizden ..
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

3.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Her türlü işlemim var. Pair trade, hedge, çıplak herhangi bir yöne poz.

Bu topikte hiç konuşulmayan en çok ihmal edilen pair trade pozisyonlar... En kafa rahat güzel getiri sağlayanlar bence o pozisyonlar. Bul bir topal ördek karşısına koy iyi giden sektörden bir kağıt endeks düşmüş çıkmış o olmuş bu olmuş bakma arkana yaslan mis gibi. Örneğin sene başından beri temel anlamda en kötü giden kağıt Petkim, karşısına perakende otomotiv veya havacılıktan bir hisse koysaydın hiç seçim satışıymış bilmem neymiş hiç bir derdin olmazdı.

Ben geçen sene bas bas bağırdım Ereğlinin bu HRC fiyatları sürdürülebilir değil 1000 in üzerinden bile 1 ay kalmışlığı yokken 1500 lere getirdiler navlundan dolayı. Ne zamanki navlun gevşemeye başladı tüm portföyü Ereğli ile pair tradeladım.
    o pozisyonlar burada paylaşılmaz çünkü o düzenek badem spora ait oyunlarının %60 gördüğüm tahtalarda.Ben kendi adıma bu işlemleri burada paylaşmam burası takip edilen bir forum bunu 27 senedir topik ve forumlarda çok test ettim.
    FORMASYON AVCISI 53
    BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.

4. Bozkurt bana akşam ucuzluğu çıkarmı bak bakalım senin dolar bazlı grafa
    FORMASYON AVCISI 53

5.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    o pozisyonlar burada paylaşılmaz çünkü o düzenek badem spora ait oyunlarının %60 gördüğüm tahtalarda.Ben kendi adıma bu işlemleri burada paylaşmam burası takip edilen bir forum bunu 27 senedir topik ve forumlarda çok test ettim.
    o zaman herkes yaptığının tersini yazsın olmaz mı?
    Burada yer alan yatırım bilgi,yorum ve tavsiyeleri yatırım danıŞmanlığı kapsamında değildir yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kiŞisel görüŞlerine dayanmaktadır.

6.  Alıntı Originally Posted by TIFIL Yazıyı Oku
    o zaman herkes yaptığının tersini yazsın olmaz mı?
    burada takip ettiğim kadarı ile kredili işlem yapan kulağı delik badem spor yancıları var bu işler zincirleme trafik kazası gibidir tıfıl bir bakmışın sende kaza yapmışın
    FORMASYON AVCISI 53

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    T.C. - duhul EYLÜL 2005
    Gönderi
    14,255
    Burası takip edilen bir forum...ONLİNE dışında binlerce kişi, değişik zamanlarda burayı okuyor.

Onun için bazen yorumlarımı 15 dakika sonra silerim.İsteyen ekran gör. alır ve zamanı gelince de,bu şekilde demiştin,der..ORADA PROBLEM YOK...BORSA OYUN TEORİSİDİR ve ifşa etmek en büyük dezavantajdır.

8.  Alıntı Originally Posted by ABKA Yazıyı Oku
    THYOL yapacağını yaptı...Buradan uzun vadeli almak akıl karı değil...

Bence başka lokomotif olacak.Önemli olan onu bulmak.

Benim tahminim olan 3 hisse var..Onlara uygun zamanda gömüleceğim...
    3.çeyrek te iyi gelecek. Portföylerde hala tavsiye olarak duruyor.
    Bir kar satışı gelirse alan çok olur diye düşünüyorum.. 3.çeyrek sonrası ise benim de tereddütüm var..

Sayfa 379/1005 İlkİlk ... 279329369377378379380381389429479879 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •