Bahriyeli abi sende mi şortta kaldın.
herif paranın kokusunu almış bugün düşüşe devam edecekken ipten döndürdü endekisi anlaman lazımdı.
Mertabim bile azulu ayu olmasına rağmen şortunu kapattı, keyfinden mi kapattı, bazan gram anlamıyonuz şu vobtirikten yahu
Bu geceye şortla gidilir mi, 50 milyar dolar bu
ölüyü bile diriltir![]()
Hamdım Piştim Yandım
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Piyasa Tahminleri
@piyasatahmin
·
23s
Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki mutabakat zaptı rafine petrol ürünlerinin üretimi, pazarlaması ve dağıtımında iş birliğini içeriyor.
#TUPRS
buradaki hikaye çalışırsa geçen bir yerde okudum yanlış hatırlamıyorsam Rahmi bey ve Ali bey RTE bir araya gelmiş diye bakalım yakında katalizör olurmu bu anlaşmaların içindeki şirketler bakıcaz.
hadi kolay gelsin
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Bazen yazılanları okuduğumda içimden bir gülme geliyor50 milyar anlaşma oldu diye dolar düşücek diye bekleyen var bekleyende ekonomist gözükenler
![]()
FORMASYON AVCISI 53
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Büyük para her yeri biçiyor.....nasıl kazanacan....teknikçiler bu durumu nasıl açıklar.....ister yukarı ister aşağı.....
viop30 da işlem hacim rekoru kırdım.....tam tamına 11 bin komisyon kesildi.....aracı kurum benden fazla kazandı....sen şort açtım deyince öğleden sonra bende üstlerden açtım....terste kalınca geri dönüşte long oldum da paçayı kurtardık.....
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Bugün agustos vade kasaya 9083 dene az kullanılmış (muhtemelen dün makinadan geri aldığı lönk poz. arının bi kısmını geri makinaya sallamış) ceton atılmış olmalı. Dünkü yorumlamam mantıklıymış. Ekim vadeye ise bugün de gıcır gıcır cillop gibi 88 dene yeni ceton sallamış.
Tahmin ettiğim gibi 10bin ceton bile değil, 2 günde herif 5bin cetonu buharlaştırmış. Az paraynan çok iş yapmış
Hamdım Piştim Yandım
Yer İmleri