Sayfa 396/1005 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,161 - 3,168 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Bazen yazılanları okuduğumda içimden bir gülme geliyor 50 milyar anlaşma oldu diye dolar düşücek diye bekleyen var bekleyende ekonomist gözükenler
    Adamlar buldukları her 1 doları rezerve koyuyor. Dolar düşmez . Düşmesini isteyen de yok....
    Ama karşı şekilde dolar 40 -50 olacak diye saçma söylemler sadece piyasayı iş açısından bilmeyen yada mevki olarak para işlerine uzak beyaz yakalı yorumları....

2. Doların yarın geçen seferki gibi sert yükselmemesi lazım. MB başkanı son faiz kararı sonrası bankalardan yapılan panik alımları ile ilgili banka GM lerime sitem etti denilmişti.. Bakalım yarın ne olacak..
    Çünkü yüksek ihtimal beklenenden daha az bir faiz artışı olacak...

3.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    50 milyar, doları yüzde 0.5 düşürmüş ilginç....bu haberle döviz bu kadar mı gevşer....Viop30 yakın vade akşam seansında 24 bin
    kontrat işlem yapmış bu dakikalarda .....bu iki piyasadan biri yalan atıyor..... yarın belli eder kendini.....
    Borsaya sokmak için dolarcılar parasını bozdurmaz, düşüş beklemek yersiz, gıdım gıdım oyalanır buralarda, o esnada biz borsadan paraları katlıycaz, dolarcılar bekliycek eccük sırasını
    Hamdım Piştim Yandım

Alıntı Originally Posted by *Bozkurt Yazıyı Oku
    Borsaya sokmak için dolarcılar parasını bozdurmaz, düşüş beklemek yersiz, gıdım gıdım oyalanır buralarda, o esnada biz borsadan paraları katlıycaz, dolarcılar bekliycek eccük sırasını
    Tamam onda mutabikiz....Hani bunun psklojik etkisi olmalıydı ...dolar daha aşağlara gelmeliydi....

5.  Alıntı Originally Posted by TOKATYILDIZI470 Yazıyı Oku
    Tamam onda mutabikiz....Hani bunun psklojik etkisi olmalıydı ...dolar daha aşağlara gelmeliydi....
    Alım fırsatı verirler mi hiç, aynı bisttin palası gibi onun palası da her düşüşü alım fırsatı ilan etmiş.
    Venezuela stayla
    Go go tar tar gelsin paralar
    Hamdım Piştim Yandım

6.  Alıntı Originally Posted by ayhan53 Yazıyı Oku
    769 dan sonrası benim için balondur
    Thyao içinde 231 diyebilir miyiz başkanım?

Arabistan... abd mandası
    onlar kuruş vermedi..

Katar, BAE... abd karşıtı cenahta

bea 51 milyar dolar bastı ...

AMERİKA

bu resti masada komaz...

''TÜRKİYE'ye ben para vermezken, sen ne s2m oluyorsunda veriyorsun...'' deyip

masaya bi girişir...

bence...

8.  Alıntı Originally Posted by sindoma53 Yazıyı Oku
    Piyasa Tahminleri
    @piyasatahmin
    ·
    23s
    Suudi Arabistan ve Türkiye arasındaki mutabakat zaptı rafine petrol ürünlerinin üretimi, pazarlaması ve dağıtımında iş birliğini içeriyor.

#TUPRS

buradaki hikaye çalışırsa geçen bir yerde okudum yanlış hatırlamıyorsam Rahmi bey ve Ali bey RTE bir araya gelmiş diye bakalım yakında katalizör olurmu bu anlaşmaların içindeki şirketler bakıcaz.
    hadi kolay gelsin
    Geçen hafta Koç Tüpraşı satıyor şeklinde haberler vardı kuliste ama ütopik geldiği için paylaşmadım. Bazı ortaklıklar işbirliği olacak gibi duruyor.

Sayfa 396/1005 İlkİlk ... 296346386394395396397398406446496896 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •