Sayfa 401/1005 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 3,201 - 3,208 arası.

Konu: Viop LII

1. Dün Kanadalı seramikçi 250 milyon dolar yatırım linkini vermiştim

Bir de Polonyalı bir şirketin 200 milyon Euro komple yeni seramik yatırımı varmış.

Eski şirketlerin teknolojileri vs araştırmak lazım. SişeCam'ın İstanbul Porselen fabrikası vardı, teknoloji eskiyince kapatıp konut sitesi yaptılar diye hatırlıyorum.

>>>>>>>>
    https://www.patronlardunyasi.com/hab...atirimi/284148

Polonyalı rallici milyarderden Kütahya'ya seramik yatırımı
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

2. Yakın zamanda Fransızlar bir enerji şirketine ortak oluyor. Halka açık değil. Yakında haberi duyulur

3. 8 milyar dolarlık, bir şirket üzerinden sukuk olacakmış. Şirket belli değil.

Atıyorum TTKOM varlığının getirisine ortak olacaklar.

Turksat da bu şekilde sukuk için uygun olabilir.

Benim evi kiracıya verip 200 bin dolar alma önerime biraz benziyor.

4. Yarın Ercan havalimanı yeni terminal ve pisti açılacakmış.

5.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    8 milyar dolarlık, bir şirket üzerinden sukuk olacakmış. Şirket belli değil.

Atıyorum TTKOM varlığının getirisine ortak olacaklar.

Turksat da bu şekilde sukuk için uygun olabilir.

Benim evi kiracıya verip 200 bin dolar alma önerime biraz benziyor.
    Sıcak para girişi için önemli..Sukuk haricinde 3 milyar dolar da kredi desteği var.. Toplam 11.5 milyar dolar hızlı para girişi olacak..

6. Seçimlere kadar doları baskılarlar belki EUR da yardım eder. Tabi oynaklık olacak ki baskılasınlar. Borsada öğrendikleri stratejileri uygulayacaklar belki.

Seçmen yerel seçimlerde cezalandırmayı seviyor. Ekonomi iyileşmez ise basar cazibesi olan alternatiflere.

Komşum emekli maaşım artmadı diyor, Ocak ve Mart'da zam aldı onları unutuyor. Seçmen işine gelen kısmı hatırlar bence.

7. Ariston abi Arbitraj oranlari nasil bugunlerde ?
    Sen takip ediyorsun varmi %50 uzeri oran bir kac hissede ?
    08/04/2025 itibari ile artik hisse.net e girmiyor ve okumuyorum

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by mandradasutvar Yazıyı Oku
    Akaşa yayınları çok okudunuz sanırım. O bilinç patlaması 2000 öncesinde de çok bekleniyordu. Patladı ve akp geldi. Bir bilinç sıçramasını daha bu bünye kaldırmaz isinlasinlar beni doğrudan yabancı bir galaksiye .

Redmi Note 9 Pro cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

yok okumadım o yayınları...

2026 yılında bir ırk, gemileri ile birlikte kendilerini gösterecekler. Belki kamuya açık temas da olur, insanların nasıl tepki vereceklerine bağlı olarak. agresifleşir, dürtüsel olarak kendimizi koruma amaçlı saldırgan tutumda olursak, iletişim olmaz sanırım.
    2026 yılında bu dediğim olmazsa dedem gibi burdayım be burdayım... bur - da - yım !
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

Sayfa 401/1005 İlkİlk ... 301351391399400401402403411451501901 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •