Sayfa 705/751 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon
Arama sonucu : 6007 madde; 5,633 - 5,640 arası.

Konu: TRCAS - Turcas Petrol

Alıntı Originally Posted by wasaban Yazıyı Oku
    Panelciler, trafocular, transformatörcüler bu hafta tavan tavan gitti… Bizim eşşek 16 üstü bile yapamadı
    Hamdu senalar olsun.
    6 lirada olabilirdi😂😂

2.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    https://www.dunya.com/sektorler/elek...-haberi-696639

Ne diyor bak.
    Pozisyon önemli.
    Bir lejyoner olarak benden bu kadar.
    Sanki bugün pozisyon ayarlaması vardı gibi hissettim😂
    Cesaretini ve açık sözlülüğünü takdir ettim arkadaşın, alenen bundan daha açık bir şekilde söyleyemezdi..Çoğu patronun yaptığını bildiğimiz ama ispatlayamadığımız şeyi kendisi alenen yaptığını itiraf etmiş..

Benim gibi ununu elemiş eleğini asmışların zaten işi olmazda yenilerde patronun tahtada fink attığını bilerek ona göre uzak dursunlar bu tür hisseciklerden.
    Az insan çok huzur

3. Dünya hidrokarbon enerji kaynaklarından hızla yenilenebilire kayıyor..Değişim ve devrimin önüne geçmek imkansız

Hidrokarbon bundan 10 sene sonra eski ve demode enerji olacak..,,Patron bunu bildiği için göstermelik laf olsun minvalinde elektrik şarj istasyonu lafı gevelemiş ağzında..Ha birde 5 milyon adet sandviç satacağız demiş..

Sandviç sektörüne yatırım yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan ama hidrokarbon işinin demode olmasıyla istasyonlara pek insan uğramaz..Sandviçler kokup elde kalabilir..risksiz sektör yok..bu da sandviçin riski
    Az insan çok huzur

4.  Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Dünya hidrokarbon enerji kaynaklarından hızla yenilenebilire kayıyor..Değişim ve devrimin önüne geçmek imkansız

Hidrokarbon bundan 10 sene sonra eski ve demode enerji olacak..,,Patron bunu bildiği için göstermelik laf olsun minvalinde elektrik şarj istasyonu lafı gevelemiş ağzında..Ha birde 5 milyon adet sandviç satacağız demiş..

Sandviç sektörüne yatırım yapmak isteyenler için biçilmiş kaftan ama hidrokarbon işinin demode olmasıyla istasyonlara pek insan uğramaz..Sandviçler kokup elde kalabilir..risksiz sektör yok..bu da sandviçin riski
    Uzun yol araclarinda elektrikliye geçiş cok daha uzun sürecektir.
    Bizim gibi ulkelerde 10 yil sonra bile %25 geçiş tamamlanmaz.
    Herkesin atladığı bir nokta var.
    Petrol 30$ a duserse elektrikli araçlarla kimse uğraşmaz Turkiyede.

Alıntı Originally Posted by miami Yazıyı Oku
    Uzun yol araclarinda elektrikliye geçiş cok daha uzun sürecektir.
    Bizim gibi ulkelerde 10 yil sonra bile %25 geçiş tamamlanmaz.
    Herkesin atladığı bir nokta var.
    Petrol 30$ a duserse elektrikli araçlarla kimse uğraşmaz Turkiyede.
    Bence elektrikli araçlar petrol bitiyor diye var.
    Uzun süreler yetecek petrol olsaydı bu dev şirketler elektrik işiyle uğraşmazdı.
    Neyse ki bizim şirkette yüzde 30 oranında ikiside var.
    İkisininde değeri birbirine yakın.
    Şu anda bir alana bir bedava.Ahahahh

Alıntı Originally Posted by ric Yazıyı Oku
    Dünya hidrokarbon enerji kaynaklarından hızla yenilenebilire kayıyor..Değişim ve devrimin önüne geçmek imkansız

Bir lejyoner olarak şunu söyleyebilirimki benzin ve türevleri bitse bile sandviç bitmez.
    Sandviç işi biterse insanlık biter.
    O yüzden biz bir perakendeciyiz.Bofaya kesinlikle katılıyorum.
    Bir bakın lütfen en dandik perakende şirketinin piyasa değeri ne 500 şubeli😉

7. Bizim ki 150m dolar da takıla dursun, enerji ve alt kolları roketledi

Sektörün tüm oyuncuları bugün %4-5 primli

8.  Alıntı Originally Posted by GP Yazıyı Oku
    Bir lejyoner olarak şunu söyleyebilirimki benzin ve türevleri bitse bile sandviç bitmez.
    Sandviç işi biterse insanlık biter.
    O yüzden biz bir perakendeciyiz.Bofaya kesinlikle katılıyorum.
    Bir bakın lütfen en dandik perakende şirketinin piyasa değeri ne 500 şubeli😉
    Ben hiç almadım. Bir markanın sandviçleri mi, eskiden Dardanel yapardı hazır

Sayfa 705/751 İlkİlk ... 205605655695703704705706707715 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •