Sayfa 764/902 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon
Arama sonucu : 7213 madde; 6,105 - 6,112 arası.

Konu: GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

1. Gesan daha önce kendi yaptığı bir işi artık yapmayı bıraktı mı onu öğrenmek için sordum daha çok.
    İş dağıtılımı mı değişti.,bir kısım işleri yapmayı bırakıp europowera mı devretti?
    Belki kendi işinde yoğunluk olmuştur gibi sebeplerden işinin bir kısmını devir mi etti?

2. GESAN - Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş.

Alıntı Originally Posted by Canmert Yazıyı Oku
    Gesan daha önce kendi yaptığı bir işi artık yapmayı bıraktı mı onu öğrenmek için sordum daha çok.
    İş dağıtılımı mı değişti.,bir kısım işleri yapmayı bırakıp europowera mı devretti?
    Belki kendi işinde yoğunluk olmuştur gibi sebeplerden işinin bir kısmını devir mi etti?
    Daha önce yaptığı işi bırakmadı fabrikayı europower un üzerinden kurduğu peak solar şirketi adına gesan ın arsası üzerine yaptırdı , şimdi de satmış. Gesan dolaylı yoldan peak pv ye ortak zaten.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Son düzenleme : talataktas; 22-07-2023 saat: 23:54.

3. Anladım.O zaman sıkıntı yok.Zaten onun için almış yaptırmış devretmiş

4. Teşekkürler sayın talataktas

Neden kendisine ait fabrikayı, arsayı satmış.Kendi üretimini artık Peak mı yapacak
    Olumsuz değil mi bizim için
    Canmert kardeşim,

Öncelikle Girişim Elektrik'in web sayfasındaki Ağustos 2022 tarihli yatırımcı sunumunu okumanı salık veririm. Tahminen yeni ve güncellenmiş yatırımcı sunumu önümüzdeki ay yayınlanacaktır. Bu tür işlemler ilişkili taraf işlemleri olarak değerlendirilir. Her ne kadar iştiraklerin hissedarları aynı isimlerden oluşsa da vergisel mevzuatlar nedeniyle bir arsayı iştirakine güncel değerinden satmak zorundasındır. Bir sene önce Peak sadece bir firma ismi iken şu an Europower'ın ve dolayısıyla Gesan'ın güneş paneli ihtiyacını karşılayan 1 GW kapasiteli fabrika olarak faaliyetlerine devam etmektedir. Yani Gesan ve Europower güneş panelini yrtdışından veya yurtiçindeki diğer grup dışı firmalardan tedarik ederken artık kendi bünyesindeki iştirakinden tedarik etmeye başlamıştır. Bu başlangıç; önce arz güvenliğini sonra ise net kar marjı izlenebilirliği ve net kar marjı artışını sağlamıştır. Peak'in kapasitesinin sene sonuna 2,5 GW'a yükseltilmesi yatırımı büyük bir hızla devam etmektedir. Yani, Europower'In altında bir Alfa Solar ve/veya Smart Güneş dünyaya gelmiştir. Peak ayrıca invertör üretimi yapmaktadır. Peak'in önümüzdeki sene içerisinde halka arz edileceğini değerlendiriyorum. Aşağıda bu konudaki bir haberi bulabilirsin.

https://www.enerji-dunyasi.com/yayin...yor_31361.html

Gesan daha önce kendi yaptığı bir işi artık yapmayı bıraktı mı onu öğrenmek için sordum daha çok.
    Bu konuda kaygılanmana hiç gerek yok. Peak Europower'ın + Europower ise Gesan'ındır. Bu tür dünya devi gruplar bu şekilde yapılanır. En verimli yapılanma şeklidir. Şu an yazamayacağım onlarca avantajı vardır. En önemli avantajı ise arz güvenliğidir. Gesan, GES işi aldığında güneş panelini zamanında tedarik eder, taahhütünü zamanında yerine getirir. Peak, Gesan'ın Europower'ın ihtiyacından fazlasını üretirse tüm dünyaya satar ve bu ticaret yine Gesan'a fayda sağlar.

7.  Alıntı Originally Posted by mzffr Yazıyı Oku
    Bu konuda kaygılanmana hiç gerek yok. Peak Europower'ın + Europower ise Gesan'ındır. Bu tür dünya devi gruplar bu şekilde yapılanır. En verimli yapılanma şeklidir. Şu an yazamayacağım onlarca avantajı vardır. En önemli avantajı ise arz güvenliğidir. Gesan, GES işi aldığında güneş panelini zamanında tedarik eder, taahhütünü zamanında yerine getirir. Peak, Gesan'ın Europower'ın ihtiyacından fazlasını üretirse tüm dünyaya satar ve bu ticaret yine Gesan'a fayda sağlar.
    Anladım Muzaffer kardeşim teşekkür ederim.Bu tür yapılanma faydalı ise tabi ki bize sevinmek düşer
    Peak halka arz edilirse çok talep olur büyük ihtimalle tavan serileri olur o zaman

8. Hadi bakalım hayırlısı ile 3 rakamı gördük...

Sayfa 764/902 İlkİlk ... 264664714754762763764765766774814864 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •