Her hissenin bir tekniği vardır.İyi kötü bir ustad teknik yapsa.
Her hissenin bir tekniği vardır.İyi kötü bir ustad teknik yapsa.
Bu kağıdın çoğu sirketin elinde dolaşan Hissenin çoğu gedik te aşağı geldimi alan gedik yükselmeye başladım i durdurmaya kalkan gedik oda gene bence sirketin verdiği kagit yani benim gibi 300 500 lot olanlar büyük lerin ne yapacağını beklemek zorunda ama iyi kagit diyebilmek için halka arzınin üzerine atıp endeksin 100 bin devirmisken ona göre kazanç elde edip en az 20 tl seviyelerine çıkması lazım bu da Ağalar istemeden çok zor
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Sabırla bilançoyu beklemeye devam
5 liraları görüp 12 lira olmuş bunu da düşünmek lazım...
E5603 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
13 liradan halka arz olmuş bunu neden görmüyoruz. ayrıca 5 liradan değil 7 liradan 12 lira olmuş. ayrıca olması ne değiştirir hissenin 11 fk sı var ve piyasanın altında işlem görüyor
endeks 106 bin olmuş ulusoy şuan endekse göre hareket etse 13.70 olması gerekir en kısa sürede çok hızlı bir hareket yapması gerekir. 106 bin piyasada bu hissenin bu fiyatta kalması akıl mantık işi değil. karamanın koyunu sonra çıkar oyunu.
Aynen katılıyorum bu hisse buraları hak etmiyor çok daha yukarılar da olması lazim
GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
şirket Türkiye'nin en büyük 2 nci 500 sanayi şirketi listesinde 277'den 37. sıraya yükselmiş. Herhalde seneye ilk 500'e girer. YTD.
Nexus 6 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri