Sayfa 561/1005 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 4,481 - 4,488 arası.

Konu: Viop LII

1. Kemal üstat senin yorumun nedir bu konu hakkında, paylaşırsan seviniriz.
    İyi akşamlar.

2.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    Can sağlığı daha değerli olabilir.

Halk içinde mu'teber bir nesne yok devlet gibi Olmaya devlet cihânda bir nefes sıhhat gibi.Kanuniye göre öyle.
    Çok toprağı olunca az olan değerli oluyor haliyle.
    Önce sağlık, o konuda herkes hemfikirdir
    Sağlık olmadıktan sonra neyleyim malı mülkü
    Hamdım Piştim Yandım

3. Fiyatta iskonto olacak mı olacaksa ne kadar olacak orası da önemli. En son şişecam kurumsala satış yapmıştı o günden beri baya yaya kaldı kağıt

4.  Alıntı Originally Posted by tidebringer Yazıyı Oku
    Fiyatta iskonto olacak mı olacaksa ne kadar olacak orası da önemli. En son şişecam kurumsala satış yapmıştı o günden beri baya yaya kaldı kağıt
    Bu kurumsala satış, borsada satmakla eşdeğer bence... Sadece daha az paniksiz ve sürekli bildirim yapma zorunluluğu olmadan yapıldığı için daha temiz bir yol...

5. %20 civari bir iskonto varsa önde koşan fiyatı şımaran bankaları çok üzerler.

Banka, borsa fiyatı üzerinden iskontolu verilmiş ise yarın bankalar satış yer....eğer fiyat borsa fiyanın çok üstünden satılmış ise bankalara alış getirir...
    Viop30 akşam seansı yatay gidiyor demrkki hisseler iskontolu verilmiş....yarın borsa da satışlar sertleşir.... İlk izlenim benim böyle...Tabi gelecek açıklama çok çok önemli olacaktır...

7. Aralık 2022'deki Dünya konut dışı elektrik fiyatları

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

8. Birim fiyatı belli olmuş mu, kaçtan satılıyormuş, fiyatlama borsada işlem gördüğü fiyattan mı olucak
    Şahit abi çalıdibinden çık gel annat bize müşterisi hazırmı asdasdas
    Hamdım Piştim Yandım

Sayfa 561/1005 İlkİlk ... 61461511551559560561562563571611661 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •