Artan

156,20 10 12:55
145,20 10 12:56
9,83 9.96 12:56
40,66 9.95 12:52
26,32 9.94 12:56
Artan Hisseler

Azalan

14,64 -9.96 12:56
32,04 -6.86 12:57
28,92 -6.71 12:56
27,68 -5.53 12:56
68,96 -4.99 12:57
Azalan Hisseler

İşlem

5.846.361.162,00 12:57
5.267.868.264,24 12:57
3.822.074.749,30 12:56
3.423.094.834,80 12:56
3.388.363.071,45 12:56
Tüm Hisseler
Sayfa 1/2 12 SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Viop LII

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. 1.5 sene evvel GARANTİ 12 den mi ne çağrı yapılmış idi bugün 36 tl.ykbnk yi de seneye 3 katında görür müyüz acaba?

2.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    1.5 sene evvel GARANTİ 12 den mi ne çağrı yapılmış idi bugün 36 tl.ykbnk yi de seneye 3 katında görür müyüz acaba?
    orada büyük hissedar hisse almak için çağrı yapmıştı
    burada büyük hissedar hisse satıyor

ikisi tam zıt yönde işlemler

3.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    orada büyük hissedar hisse almak için çağrı yapmıştı
    burada büyük hissedar hisse satıyor

ikisi tam zıt yönde işlemler
    Ama o zamanlar büyük hissedar bu kadar veriyorsa o hooo gitmez artık bu senelerde bu fiyatlar zirve olarak kalır dendi idi.
    Yanılmıyorsam piyasa fiyatının altında bir fiyattı çünkü.Bankacılık pahalı demek ki falan dendi.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.

4.  Alıntı Originally Posted by Mathias Yazıyı Oku
    Ama o zamanlar büyük hissedar bu kadar veriyorsa o hooo gitmez artık bu senelerde bu fiyatlar zirve olarak kalır dendi idi.
    Yanılmıyorsam piyasa fiyatının altında bir fiyattı çünkü.Bankacılık pahalı demek ki falan dendi.Yanlış hatırlıyor olabilirim ama.
    tamamen yanlış hatırlıyorsun, bbva piyasa fiyatının üstünde bi fiyat verdi, işlem olana kadar geçen vakitte kur arttığı için update beklentisi oluşmuştu, o beklenti de karşılandı 12 kusürden 15 kusüre yükseltildi çağrı fyatı

ana ortak bbva- en büyük 20 küresel finans kurumundan biri- kendi malını prim ödeyerek satın alıyorken, demekki bankacılık sektörü pahalıymış, fiyatlar zirve falan diyenler oldu tabii, olmaz mı ? satan short yapan olmazsa hisse fiyatları nasıl yükselsin ??

5.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku
    tamamen yanlış hatırlıyorsun, bbva piyasa fiyatının üstünde bi fiyat verdi, işlem olana kadar geçen vakitte kur arttığı için update beklentisi oluşmuştu, o beklenti de karşılandı 12 kusürden 15 kusüre yükseltildi çağrı fyatı

ana ortak bbva- en büyük 20 küresel finans kurumundan biri- kendi malını prim ödeyerek satın alıyorken, demekki bankacılık sektörü pahalıymış, fiyatlar zirve falan diyenler oldu tabii, olmaz mı ? satan short yapan olmazsa hisse fiyatları nasıl yükselsin ??
    Teşekkür ederim.Çok da emin değildim siz haklısınız .Bana sanki o zamanlarda garanti için bu fiyatlar zirve artık falan dendi diye hatırlıyordum.Sonrası malum.

İtibar veremiyorum kusura bakmayın.dön dolaş gel dedi.

6. Elinde bir arabası olup benim araba 1 millonnn oldu diye sevindirik olan tipler gibi kazandı da kazandı...

yav senin 1 araban vardı hala 1 araban var kazanmadın ciğerim sori.

Alıntı Originally Posted by Calibra Yazıyı Oku
    Elinde bir arabası olup benim araba 1 millonnn oldu diye sevindirik olan tipler gibi kazandı da kazandı...

yav senin 1 araban vardı hala 1 araban var kazanmadın ciğerim sori.
    ayrıca o arabayı satsan yenisini alamıyorsun
    bir halt olacağı yok.

8.  Alıntı Originally Posted by Ozan Erol Yazıyı Oku

Ufak bir ekleme yapalım 12 lira çağrı açıklandığında kasım 2021 di.
    yeşil soğan da 9 10 lira arasındaydı.
    şimdi tekrar bir hesaplama bakalım kaat gitmiş mi gitmemiş mi?

Sayfa 1/2 12 SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •