Sayfa 350/586 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon
Arama sonucu : 4688 madde; 2,793 - 2,800 arası.

Konu: TTKOM - Türk Telekom

1.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    2011 yilinda 9.5 lira olan hisseyi 2024 e girerken 19 liradami verelim . Gerizekali bunlar mal degisimi basarak degil yukari giderek yapilir . Yukari dogru bir ton ky hisseside dokulur amac hasıl olur .

Nereye verirse versinler . Heryerde bekliyoruz .

Borsanin en ucuz sirketi bence .
    Bence en ucuz ülker...Sonra halkbank, tekfen, turkcell, ttkom vs gelir.. Ölüm grubu).. Ama bu ucuzluğun hepsi için farklı da olsa nedenleri var.. Kiminde patron etkisi, kiminde yönetim etkisi, kimi ambargo altında, kiminde kamu hortumu var... Bu nedenler ortadan kalkmadan bu ucuzlukta ortadan kalkmıyor.. Boşuna atasözünde "ucuz etin yahnisi pek olur" demişler..

2.  Alıntı Originally Posted by Şakir Yazıyı Oku
    Eregli topiginde gecen ay yazmistim . Oyak in eregliyi cimentolari verip . Yesıl tarım ve ttkom a yonelmesi gerekli diye .

Malum metaverse cagina ceyrek kaldi .kimsenin disarida bir isi kalmayacak artik . Yalnzca tarım ve sınırsız kesintisiz internet onemli olacak bence .

Rahmi koc ve ali koc tayyiple gorustu sonrasinda ttkom hep baskida kaldi . Acaba onlar yonelebilirmi . Cunku ttkom u alan kemiksiz alacak . Komple ortak vs olmadan .

Tcell ve gibi 4 de 1 ini almayacak .
    Bence neredeyse ülkedeki tüm internet telefon altyapısına hakim şirketi, hükümet kendisine muhalif bir holding e vermez.. Oyak daha olası ama oyak ta o kadar para yok..

3.  Alıntı Originally Posted by temelci Yazıyı Oku
    Ykredi bankof aylardır tahtada karşılıklı alsatla tahtayı takozluyorlar gitmesin diye. Yetmedi yok kur zararı yazacak dediler. Yetmedi 22 lerdeki hisseye 19 lira hedef fiyat verdi. Dün baktım bankof düşecek dediği hisseden 300 bin kadar almıştı. Varlık fonu 1,30 dolardan aldığı hisselerin bedelini ödemedi daha. Nasıl ödeyecek. Bankalara faiziyle ödese bide kar etmesi lazım.2,5-3 dolardan aşşağısı kurtarmaz varlık fonunu. Bugünün parasıyla kursan altyapı10-15 milyar dolardan aşşağıya yapılmaz. Bukar bastıklarına göre bişeyler olacak bence. Herşey misli misli katlamışken borsadan ucuzu kalmadı. Ben sonuna kadar burdayım.
    Telekomun' un assetleri çok değerli doğru, sıfırdan kurarsan 10-15 milyar dolar ederi var da ama bu asset ( 10-15 milyarlık ) bu kadar değer, nakit üretmiyor. Bu şekilde bir şirket olsa fiyatı bu kadar dalgalanmaz, dalgalansa tahta yapıcı değer yatırımcısına, orta uzun vade yatırımcıya mal kaybeder.. onun için şirket mevcut durumuyla tam bir trade, trader hissesi.

Onlarca hisse senedi agırlıklı fon içinde sadece MAC fonda telekom vardı, secim sonrası az bir şeyde AZİMUT fon portföye ekledi (eger hala satmadıysa)..

7 ay önce bist30 da olan, piyasada tekel olan bu şirketi diğer yerli borsa fonları neden tercih etmiyor acaba.. Düşük karlılık, yüksek fk spekülatif hareketler, kurumsal fonları hisseden uzak kalmasına sebep oluyor..

4. Sabah yazdığım üzere 1979 spot fiyattan dan açılan altın şortlar, 1947 spot fiyattan kapandı...

Müthiş bir hareket... Altın longladık şimdide, hayırlı olsun, bir süre buradayık

5. 20 yıldır forumda olup, bir kere canlı, aktif böylr bir trade ini yazamamış adam bana laf atıyor... Köpekkkk

6. 22.74 ne geçilmezmş bea.. topiğin demirbaşlarında eksilme olmasada gtenelde eksilme olmuştur..

o zaman yarın dans başlasın..

Baba yorgun evlat, fazla bıdı bıdı yapma...!!!

7.  Alıntı Originally Posted by oxsion Yazıyı Oku
    22.74 ne geçilmezmş bea.. topiğin demirbaşlarında eksilme olmasada gtenelde eksilme olmuştur..

o zaman yarın dans başlasın..

Ben hep burdayım. Ne kadar kötü yönetilirse yönetilsin. Tahtacısı nekadar kaşarçocuğu olursa olsun. Herşeyin bir ederi var. Eninde sonunda buda gidecek. Bu hisseninde ederi 3-10 dolar arasında biryerde olmalı.70 cent neymiş ya. Dalga mı geçiyorlar. Ben beklerim sonuna kadar...

8. Bosuna bekleme yapma kardes vur 18 15 12 10 farketmez isimize bakalim . Anlasildi senden adam.olmayacak . 12 senedir %100 ancak yapmissin tahtaci derdine yansın bize birsey olmaz . Bulmusuz boyle keko tahta 12 senedir yerinde sayan niye birakalim trade devam sabit mal harici .

Endeks zirvesi ile 33 yapsa elveda derdim . Ama 20 de kaliyorsan malida artiririz . Bakalm sonu ne olacak

Sayfa 350/586 İlkİlk ... 250300340348349350351352360400450 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •