fdow gıpraşma nalet gelesice bi 762625 e gidip gelecez... az müsade et
Originally Posted by çıtak fdow gıpraşma nalet gelesice bi 762625 e gidip gelecez... az müsade et ora iyiydi... ne diye 764125 e kaçarsın illaki suyunun suyunuda alıyım diyorsun PEGA
Originally Posted by çıtak ora iyiydi... ne diye 764125 e kaçarsın illaki suyunun suyunuda alıyım diyorsun PEGA 762625 verdim... çizdiya la
Originally Posted by çıtak yazıyorsam... elde poz yoktur SAT mı ? adam kapu gibi AL kazığını dikti ne şortu ? müsait yerden LÖNK kovalayacak gibiyim Originally Posted by çıtak fdow gıpraşma nalet gelesice bi 762625 e gidip gelecez... az müsade et bunlara ANALİZ derler.. nerde o ''ben gelmişimde yukarı giderken SATIN, aşağı giderken ALIN demişim'' diyenler sabah 754 tü... şortçuyu 10.000 pivan zarardan korumuşum kim yapar başka ?
Anadolu efes poz azaltip birazda hektas shortlayalim 30.15 abka abi ya tutarsa.
Originally Posted by rebelyus Anadolu efes poz azaltip birazda hektas shortlayalim 30.15 abka abi ya tutarsa. abi ,bana uyma... 4. kere batmaya doğru gidiyorum
Originally Posted by ABKA abi ,bana uyma... 4. kere batmaya doğru gidiyorum Ben 2 battim ama sonra ticarete atildim ve kaybetigimin 10 mislini kazandim ticareten
Originally Posted by rebelyus Ben 2 battim ama sonra ticarete atildim ve kaybetigimin 10 mislini kazandim ticareten Bu yaştan sonra yeni bir iş öğrenmek zor.Yapacağım tek ticaret HİSSE ticareti olur..Yani borsaya devam
Forum Rules
Yer İmleri