Originally Posted by
sindoma53
Zaman zaman burada dile getirdim badem sistemini bu sistem işlediği sürece oyun yukarı çünkü sistemin üzerinde bulunan siyasi otorite borsa yı önemsiyor kendi ekonomik programları içinde , teknik olarak endeks yaklaşık 4-5 ay arası alçalan tepelerle düzeltmesini yaptı bu düzeltme zamanı seçim dolayısıyla yapıldı , yani sistemin içinde yer alan hükümete yakın grup veya kişiler , kredili işlemler vs bunlar kapatıldı , kime devredilerek resmi varlık fonuna , ne zaman seçim kazanıldı sistemde çarklar yine işlemeye başladı şuanda ekonomik anlamda bir vizyon çizilmek isteniyor , ne kadar başarılı olunucak onu zaman gösterecek yalnız bu dönemde ben çok büyük bir olay olmadığı sürece bam bam aşağılar beklemiyorum , kordineli düzeltmeler olur buda indikatör soğutma anlamında , aynı zamanda bizden temel katalizör anlamında önde bir sistem mesala önümüzdeki dönemTürkiye gri listeden çıkıldığı ile ilgili resmi anlamda yapılan açıklamalarla yeni hikaye başlar , çünkü hükümet sadece arap tarafı ile değil batı ile ilgili gizli görüşme ve çalışmaları var buda al gülüm ver gülümle oluyor.Bakalım başara bilecekler mi.

Originally Posted by
sindoma53
Gaye hanımın bilgilendirmesiyle altının dolu olduğu inancı oluşursa cds lere bakılmalı 400 altı bankalara alıcı getirir .
[QUOTE=sindoma53;6493333]2.54 üzeri hacimli haftalık kapanış yaparsa 2.70 yeni hedefim olur dolar bazlı[/QUOTE]
dün bu konulara kendimce hem temel hem teknik olarak değindim 2.54 önemli bir bant tı hacimli geçildi bugun teğidine bakıcaz , devamında dolar bazlı 2.61-2.70 bandı takip ediceğim bantlar , dün alt kadroyu bilen badem sistemi direnci bu yüzden kırdı
sistem her zaman bizden önde unutmayın sizin bitti dediğiniz yerde onlar yukarı sürer sizin devam dediğiniz yerde onlar aşağı basar onlarla kavga etmeyin
akarken doldurun
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Yer İmleri