Sayfa 747/1005 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,969 - 5,976 arası.

Konu: Viop LII

Duhul
    Oct 2021
    İkamet
    St.Tropez . Miami . Panama . Los Angeles . Sütlüce daimi terk 84
    Gönderi
    3,668
     Alıntı Originally Posted by Lucky Player Yazıyı Oku
    portföy sigortası ( asfalyası ) olarak hürkuş tayyare satım varantı aldık ağustos sonu vade... lady gaga yar ve yardımcımız olsun...
    bu bir asimetrik hedgingdir...

ımmmmm, gündüzümde gecemdesin çalınmasın söylenmesin sen benim şarkılarımsın...
    niye endeks satım varantı değil de tayyare ? ... vardır bir sebebi bizden içeru...

bir gün daha geçti yine sensiz
    ümidim senin olsun
    sana gelen dertler benim
    mutluluk senin olsun.
    kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche

VİOP30 günlük, Garanti Yatırım shorttan long tarafa geçmiş, BofA longları kapatıp küçük bir miktarla short tarafa geçmiş, YapıKredi ve HSBC short azaltmış, TEB long artırmış, İs Yatırım long azaltmış, günlük ve kümülatif takasda long avantajlı görünse de bu masanın kaybedeni Garanti Yatırıma yedirirler mi bilemedim, gerçi Herif algı ayarlarıyla sürekli oynuyor!

3.  Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    elimdeki tradelik tahtalarda pozisyon artırdım .. maliyetler biraz yükseldi ..günlük hesap üst limitteyim ..

kısa vade eregl amiral vakbn ve yan tahtalar var .. yan tahtalar limitimi düşürdüğünden *2 üzeri kaldıracım var ... hayırlısı .. kolay gelsin ..
    tradelik kısımda tek lot hisse satmadım bugün ilave alış yaptım. yukaridaki gibi devam ediyorum

Grafikte dalgada istedigim faza geçti.. (gecen hafta psikolojik savas vardi)..

yatirimlik protfoyde aynen devam edkyorum (sahol.petkm-garan, skbnk) bugun hepsi cok guzeldi... ama işte ister istemez acaba ? oluyor insanin kafasında hayirlisi....iyi aksamlar
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

4.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    pist 100 den bahsediyoruz dii mi? asdasds.
    300-310
    oralarda bir oyalanma beklerim ben şahsen.,
    sonrası aşağı da, yukarı da olası.
    zamanın ruhuna bakmak lazım.
    evet u-100 şahit abi 300 olsun bakalim o zaman.. saygilar.
    Yatırım Tavsiyesi Değildir. extended (epik) wave5 rally started@06.11.2024

5. bankacılık endeksi çok şık bi kopuş yaptı bugün,
    allah nazarlardan saklasın

Alıntı Originally Posted by SEL Yazıyı Oku
    tradelik kısımda tek lot hisse satmadım bugün ilave alış yaptım. yukaridaki gibi devam ediyorum

Grafikte dalgada istedigim faza geçti.. (gecen hafta psikolojik savas vardi)..

yatirimlik protfoyde aynen devam edkyorum (sahol.petkm-garan, skbnk) bugun hepsi cok guzeldi... ama işte ister istemez acaba ? oluyor insanin kafasında hayirlisi....iyi aksamlar

En azından ikimizden biri realize edene kadar 2 hissede kaderdaşız sn SEL.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

7.  Alıntı Originally Posted by pisyedili01 Yazıyı Oku
    En azından ikimizden biri realize edene kadar 2 hissede kaderdaşız sn SEL.
    Vaaay petkim ha

Alıntı Originally Posted by ALPER Yazıyı Oku
    Vaaay petkim ha
    Yorum yok no comment.
    Yatırım uzmanı değilim .Aracı kurumlarda bolca uzman ve uzman görüşleri var.

Sayfa 747/1005 İlkİlk ... 247647697737745746747748749757797847 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •