Sayfa 750/1005 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 5,993 - 6,000 arası.

Konu: Viop LII

1. aya fosya kimse yok. millet ets ile tatile mi gitti. asdasds.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

2.  Alıntı Originally Posted by şahit Yazıyı Oku
    aya fosya kimse yok. millet ets ile tatile mi gitti. asdasds.
    Bozkuş paraya kıyıp Angarayi bırakıp tatile gitmez. Deniz manzarası seyrederek tatil ihtiyacını gideriyor. Stresli bir iş borsa o yüzden dinleniyorlar

3.  Alıntı Originally Posted by Ayasofya 2005 Yazıyı Oku
    Bozkuş paraya kıyıp Angarayi bırakıp tatile gitmez. Deniz manzarası seyrederek tatil ihtiyacını gideriyor. Stresli bir iş borsa o yüzden dinleniyorlar
    algolik de yok.
    bi sen de beni açmazsın. asdasd
    hadi iyi akşamlar.
    Yatırım tavsiyesi değildir.

4. DOHOL birleşme raporu göndermiş, alt şirketleri değerlemiş. Ana şirketin DOHOL dışında varlığı yokmuş ufak bir arsası varmış genel toplama etki etmiyor.

Öte yandan arsa değerleme raporuna bakınca İstanbul Beyoğlu Gümüşsüyu tarafında m2 rayiç kabaca 10 bin dolar gibi.

Hilton Arazisi şahsi portföyünde olabilir raporda gözüme çarpmadı.

Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

5. DOHOL raporunda çok fazla şirket var ama akılda kalıcı bir şirketi yok, çok fazla çocuk olduğu için game changer bir iş yapmaları mevcut konjöktörde zor. Öte yandan bunlar bir şekilde tekrar BIST30 a sokma yolunu ararlar gibime geliyor. Birleşme sonrası fiili dolaşım oranı belki değişebilir ancak akrabalar aynı gruba giriyor diye biliyorum.

6. Yeni ekonomik program yazılacak vs deniliyor, beklenti olarak orası bir süre havuç olarak tutulacak bence.

Umarım bu tip çıkışlar zamanında malını yurt dışına kaçıramamış olanlara son bir çıkış fırsatı vermez.

7.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Yeni ekonomik program yazılacak vs deniliyor, beklenti olarak orası bir süre havuç olarak tutulacak bence.

Umarım bu tip çıkışlar zamanında malını yurt dışına kaçıramamış olanlara son bir çıkış fırsatı vermez.
    Ka
    Kamudaki obezite çözümü çok zor hangi biri hangi birinden vazgeçecek. Kaldı ki siyaset eyt gibi çok ölümcül bir hata yaptı. Yakında yine bir seçim var bol keseden vermezse seçim gider verirse ülke daha da kötüye gider. Çoğu adımda geç kaldık. Bakalım acı reçeteye daha ne kadar dayanabileceğiz.

8. Resmi Gazetede bu tip bir şey var. Bilgi sızıntısının yerini belki tespit ettiler.

Sayfa 750/1005 İlkİlk ... 250650700740748749750751752760800850 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •