kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Birde kardeşlerimiz yeni graf varmı diye sormuş
grafımızı paylaşmıştık burada hatta bir vatandaş tekniğin babasını kullandığını söyleyip goy goy yaptı ,
dedim bulut bu vatandaşın plakasını al dört yol ışıklarda cezasını kesersin dedim
pazartesi CEZA günü...
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.
Burada yazılan çizilenler eğitim çalışmasıdır yatırım tavsiyesi değildir .
2 li tepe aradıysa 30 kere batmıştır ,
tepe ve dibi bademler bulur siz sadece bulduğunuzu sanarsınız
kendinize iyi bakın yarın müsahit olduğum bir graf paylaşırım pıst 100
hayırlı akşamlar
mudurnu'da tavuk yumurtası mı arıyorlar ?
kainatın BİR varlığından bütünleşip! kendi birliğinde meçhul bir menzile yol almakta olan, insan dediğimiz yüce varlığa salat ve selam olsun ! hamza sütbıyık -aka- klaus maximilian kerpenter münche
Polonya Başbakanı Mateusz Morawiecki, Rus paralı asker grubu Wagner birlikleri hakkında uyarıda bulunarak, "En az 100 Wagner birliği üyesi Polonya topraklarına girdi" ifadelerini kullandı.
"ŞİMDİ DURUM DAHA DA TEHLİKELİ HALE GELİYOR"
Başbakan Morawiecki bugünkü basın toplantısında Rus paralı asker grubu Wagner birlikleri hakkında uyarıda bulunarak, şunları dedi:
"En az 100 Wagner birliği üyesi, Polonya ve Litvanya sınırlarında bulunan Suwalki bölgesinde konuşlandırıldı. Şimdi durum daha da tehlikeli hale geliyor. Bu kesinlikle Polonya topraklarında daha fazla hibrit saldırı için atılmış bir adımdır."
Sen af yolunu tut, bağışla, uygun olanı emret, bilgisizlere aldırış etme.
Yer İmleri