hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Bu gün eğitim günü gibi oldu selim emeğine sağlık.
Yıl 2008 finans yatırımda dealer arkadaşların odasındayız hep birlikte bir hisse almışız beklentimiz çok tabi, kriz bi patladı borsa devamlı düşüyor bizim kağıt düşmüyor 4.2 tl kardayız yani bizde seviniyoruz tabi, dealer arkadaşın biri garanti bankasın 1 tl na indiğini aslında bunları garan ile değiştirmemiz gerektiğini söyledi haklı idi bizim 1 hisseye 4 tane garan alıyorduk.
Ama kendinde de vardı acaba bu bize kağıtları sattırıp sonra hisseyi uçuracaklar moduna girdik ve değiştirmedik.
Sonra garan uçtu bizim hisse 2 tl na sonra 0.70 kuruşa indi iyi mi.![]()
Borsada 100 senelik te olsan öğrenilmesi çok zor bir mecradır burası.
Global konjektür den tut, siyasi etkileşimlere, ekonomik durumlara, patron faktörüne, sektör gelişimlerine, insan davranışlarına, psikolojiye, teknik analize, temel analize vs bir çok etmene bağlı bir platformdan bahsediyoruz.
O sebeple her daim takip edilmesi gereken bir yer.
Otomotivler iyi ama bu geride mi kalmış, yoksa rasyoları şuan ki fiyata göre pahalı mı bilgisi olan varsa.
Sarı çizgi 1 tl yukarısı geçerse önceki yükseğe ulaşabilir.
İşte borsanın özeti, değişmeyen tek şey değişim, birde artık borsa eksi borsa değil sahipleri değişmiş işleyişide ona göre baya değişmiş vaziyette, bizim kafa bu denli değişmediği için ederi olan hisseyi aldık ederi olmayanların yükselişini izliyoruz (:
Birde hocam şans olacak![]()
hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....
Hayırlı Haftalar...
Sağlık ve mutluluk dolu güzel bir hafta olmasını diliyorum...
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Bugün aylık kapanış için son gün. Bazı hisselerde beklenmedik hareketler olabilir...
Eğer saçmalama yaşanırsa, yarından itibâren normale dönmesi gerekir...
Haftanın ilk günü, ayın son günü olunca sert ve oynak hareketler olabiliyor...!!!
"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.
Yer İmleri