Arama sonucu : 7395 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KRONT - Kron Telekomünikasyon

Threaded View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by lionnes1 Yazıyı Oku
    Bist 100 endeksini faiz artışı beklentisi sebebiyle satıyorlar ..

Lan ne adamsınız, yılın başından beri enflasyon en az yüzde 50 , önümzdeki 6 aylık enflasyonunun yine en az yüzde 30 belki de yüzde 50 bile olma olasılığının olduğu bu zamanlarda, Koskoca bist 100 kurumsal şirketleri hisselerinin daha fazla düşmelerine izin verirler mi? Hem bi sürü yatırımlar yaptılar , yapıyorlar.. Koç, Sasa, sahol THyo , Şişeceam , Froto, Tofas , Hekts vs vs

Holdingler, Koş sabancı şirketleri , hepsi geri alım yaparlarlar.. Enayi mi lan onlar size ucuzdan hisselerini mi verecekler bu yüksek enflasyonist ortamda hem de bu kadar yatırım yaparlarken bu şirketler ? Size diyorum gerizakalı Bist 100 un Spek Beyleri..

Perşembeden sonra bist 100 de faiz artışından sonra veya bi gün öncesi ,Bist 100de kısa vadede eski tl bazlı zirvenin geçilmesini ve ufak bi ralli bekliyorum.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin

https://www.hisse.net/topluluk/showt...43#post6457643

endeksin eksi 4 kapatıığı gün yazdığım yazıydı bu yazı.

Endes şu an tam 7200 puan oldu.

Bir de yazıyla yazayım ,

ENDEKS YEDİ BİN İKİ YÜZ puan oldu.

Ve endek hala ralisine devam ediyor şu anda.

Ve Endeksin 8 bin puan olmasına sadece 800 puan kaldı.

Endeksin gelecek sene ortasına kadar, yani 2024 yılı ortasına kadar 12 bin puana,

2025 yılı sonuna kadar ise 25 bin puana yükselmesini bekliyorum.

Doların ise 2024 yılı sonuna kadar 40 liraya kadar yükselmesini bekliyorum.

Normalde dolar bu sene sonu veya sene başı 40 olur rahtalıkla, ancak baskılanacağı için 2024 yılı sonuna kadar dedim.

NOT: Yazdıklarım bilgi amaçlıdır..Yatırım tavsiyesi asla değildir. Herkes kendi kararını kendisi versin
    Son düzenleme : lionnes1; 31-07-2023 saat: 11:37.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •