Originally Posted by sindoma53 birde buradan bak içinde bayrak formasyonu var , kanal katlama var, yükselen tepe var ama 2 li tepe bizde yok şuanda. formasyon tamamlandı . ceza kesimini yaptım.
BORSADA KESİNLİK YOKTUR OLASILIKLAR VARDIR.[ NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE
Garan PD/DD 1.00 yaptı. Önemli bir eşik.
duyumlarıma göre abkanın dolar 9x hissesi stratosterden çarpıp geri dönememiş.. nebulaya doğru yol alıyormuş. james webb son sinyali 2 milyar ışık yılı sonrasında alabilmiş. gerisi yok..
Originally Posted by EMLAK hayılı işler esnaf ben tekel bayiini açtım hisselerin % 10 daha satış yapıldı. şahit vakfn dahil fabrikasını al. mayalanma tanklarında zen de mayalanırsın.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Originally Posted by TOKATYILDIZI470 8048...===Long....... stop var mı?
Originally Posted by şahit fabrikasını al. mayalanma tanklarında zen de mayalanırsın. parayı vurduysan sana twitter hesabı satayım.. hesap değerlemesi yapan sitelere baktım 2 milyon dolar biçiyorlar sana 100 bin dolara bırakırım.
Originally Posted by ALPER Nazar değmesin diye bakmıyorum Aman Alper Ereğlide suyun içinde yaşıyor adamlar bırak da gün yüzü görsünler
Originally Posted by tarkank inşallah derim ,bende şortta yakalandım malesef Tarkan dayucum hoşgeldin. Nerelerdesin....
Forum Rules
Yer İmleri