Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon
Arama sonucu : 8022 madde; 7,241 - 7,248 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz XX

1.  Alıntı Originally Posted by refaba Yazıyı Oku
    Yaşadın desene,alttarafı telefon,gevurlar bu işi biliyor,teknolojiyi yenile telefonu kitle
    Anladım ironi yapmışsın,

Benim telefonum oppo reno 4 , bana kalsa hayatta almam o kadar para verip

öğrenci kızım var , alamanyadaki teyzesi hediye olarak vermiş(kendi kullandığı telefonu 2. el yani) , o yüzden sevindirik oldum..
    Son düzenleme : Mavideniz35; 31-07-2023 saat: 14:07.
    distance

2. Temmuz enflasyonunun önemli bir kısmı Ağustos ayına da taşınacak. Hatta akaryakıt, ulaştırma, gıda gibi bazı kalem/ürün gruplarında Ağustos ayına etkisi daha fazla olacak. Temmuz ayında açıklanacak enflasyonun kabaca yüzde 40-50 civarını direk Ağustos ayına da yazmak lazım. Yapılan anketlere bakılırsa yüzde 9 civarı bir TÜFE açıklamaya hazırlanıyorlar. Öyle olursa Ağustos TÜFE si direk 4 puandan başlar gelen zamlar üzerine koya koya gider.

2021 Aralık-2022 Ocak aylarında olduğu gibi iki çok yüksek TÜFE rakamı arka arkaya gelecek gibi.

Alıntı Originally Posted by boymatlı Yazıyı Oku
    bankalarca kullandırılan konut kredileri ortalama faizi 2 ay önce yıllık %18 iken şimdi %34 e yükselmiş. sanırım yükselmeye de devam edecek bir süre. bildiğim kadarı ile zaten bankaların verdiği konut kredisi miktarı çok düşüktü, şimdi onu da vermek istemiyorlar. yoksa bunlar konut piyasasındaki balonu bitirmeye mi çalışıyorlar, allah korusun
    https://www.hisse.net/topluluk/showt...83#post6497783

Kendime masallar.!!
    Masallar dünyası.!!!
    Kötümser yalnız tüneli görür, iyimser tünelin sonundaki ışığı görür, gerçekçi tünelle birlikte hem ışığı hem de gelecek treni görür.!!!

4. Ereğli Petkim fışkırtmış

Bu hafta genel fışkırtma haftası....

Orası stop, burası stop, orası direnç, burası direnç...peh

Yıl sonu resmi enflasyon beklentisinin %58, mevduat faizlerinin %30 olduğu ve parasal genişlemeye tam gaz gidilen yerde...

Fışkırtma kaçınılmazdır. Daha spekülatif haberler gelecek, şişman kadın sahneye çıkacak bakacağız üstüne ne giymiş, şapka mı takmış...bi de bakmışsınız ki şişman kadın ortadoğulu...bi şeyin başkanıymış...ba ba ba ba...

Borsa...sürüyü yönetme sanatı...

Milyar dolarınız olsa borsada...alıp satsanız...nasıl alıp nasıl satabilirsiniz...nasıl bir yol izlersiniz...en basitinden hareketlerinizin aracı kurumlar alış satışlarından süzülerek takip edilebilmesine ve hatta aracı kurumun kendisinin takip edebilmesine müsaade eder miydiniz? Akdere' yi takip edebildiler mi, çözebildiler mi, kaç aracı kurum direkten döndü, sistemi değiştirtti...v.s.

O yüzden...tek gerçek fiyattır, fiyat hareketidir. Hacim bile bi yerden sonra tırttır. Kontrollü borsa burası, erenlerin alayı teşkilattır, günde 10 kez görüşürler, herkes birbirini ne yaptığını bilir. Bütün aracı kurumlar, onların departmanları ve fonlar, müdürleri bu teşkilatın yancısıdırlar. Şimdi de buna twitter'daki yüksek takipçili yancılar eklemlendi, telegram grupları, whatsapp grupları v.s.

Çünkü...borsa bir pazardır...pazarda mal pazarlanır...mal, en son tutanın elinde kalır. Erenler şöyle erenler böyle, evet de, her gün o kademelere erenler alış ve satış yazmasa ne olur düşündünüz mü, sap yer saman sıçar grafik, o yüzden, sistem böyle, ana dinamiği böyle, bunun üstüne kurulmuş, sistemle boğuşmamak lazım, sistemi sistemin kendisine karşı kullanmak lazım.

Aga, öyle yaptı, böyle yaptı, seçimi kazandı, kazanması için gereken ne varsa yaptı. Mühür onda mı, onda, hala demir tahtta oturuyor mu, oturuyor, iki dudağının arasından çıkan kanun mu, kanun, o yüzden daha önce de söyledim, tek sonuç kazanmaktır, tarihi kazananlar yazar, kazanmaya odaklanın, sonuca yönelin, en kötü tehlike en yakın ve en büyük tehlikedir diye, olmadı.

O zaman...altta kalanın canı çıksın..her koyun kendi bacağından asılsın...hala serbest iken, üfürmenin tadını çıkarın, yarın bunu da bulamayacaksınız...taht oyunlarına devamke..

5.  Alıntı Originally Posted by Achiles Yazıyı Oku
    Ereğli Petkim fışkırtmış

Bu hafta genel fışkırtma haftası....

Orası stop, burası stop, orası direnç, burası direnç...peh

Yıl sonu resmi enflasyon beklentisinin %58, mevduat faizlerinin %30 olduğu ve parasal genişlemeye tam gaz gidilen yerde...

Fışkırtma kaçınılmazdır. Daha spekülatif haberler gelecek, şişman kadın sahneye çıkacak bakacağız üstüne ne giymiş, şapka mı takmış...bi de bakmışsınız ki şişman kadın ortadoğulu...bi şeyin başkanıymış...ba ba ba ba...

Borsa...sürüyü yönetme sanatı...

Milyar dolarınız olsa borsada...alıp satsanız...nasıl alıp nasıl satabilirsiniz...nasıl bir yol izlersiniz...en basitinden hareketlerinizin aracı kurumlar alış satışlarından süzülerek takip edilebilmesine ve hatta aracı kurumun kendisinin takip edebilmesine müsaade eder miydiniz? Akdere' yi takip edebildiler mi, çözebildiler mi, kaç aracı kurum direkten döndü, sistemi değiştirtti...v.s.

O yüzden...tek gerçek fiyattır, fiyat hareketidir. Hacim bile bi yerden sonra tırttır. Kontrollü borsa burası, erenlerin alayı teşkilattır, günde 10 kez görüşürler, herkes birbirini ne yaptığını bilir. Bütün aracı kurumlar, onların departmanları ve fonlar, müdürleri bu teşkilatın yancısıdırlar. Şimdi de buna twitter'daki yüksek takipçili yancılar eklemlendi, telegram grupları, whatsapp grupları v.s.

Çünkü...borsa bir pazardır...pazarda mal pazarlanır...mal, en son tutanın elinde kalır. Erenler şöyle erenler böyle, evet de, her gün o kademelere erenler alış ve satış yazmasa ne olur düşündünüz mü, sap yer saman sıçar grafik, o yüzden, sistem böyle, ana dinamiği böyle, bunun üstüne kurulmuş, sistemle boğuşmamak lazım, sistemi sistemin kendisine karşı kullanmak lazım.

Aga, öyle yaptı, böyle yaptı, seçimi kazandı, kazanması için gereken ne varsa yaptı. Mühür onda mı, onda, hala demir tahtta oturuyor mu, oturuyor, iki dudağının arasından çıkan kanun mu, kanun, o yüzden daha önce de söyledim, tek sonuç kazanmaktır, tarihi kazananlar yazar, kazanmaya odaklanın, sonuca yönelin, en kötü tehlike en yakın ve en büyük tehlikedir diye, olmadı.

O zaman...altta kalanın canı çıksın..her koyun kendi bacağından asılsın...hala serbest iken, üfürmenin tadını çıkarın, yarın bunu da bulamayacaksınız...taht oyunlarına devamke..
    Depoları fulledim Abi. Cimere Bimere spk ya AİHM Pentagona yazdım. Sonuç aldım.

6. Yarın Ayın biri. Yani Elektrik zammı olabilir...

7. Bankalararası piyasada USD satış fiyatı: 27,13
    Kapalı çarşı satış: 26,85

Manası: Serbest piyasada döviz bol.
    Yukarıda yazdıklarım yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by MKELES Yazıyı Oku
    Depoları fulledim Abi. Cimere Bimere spk ya AİHM Pentagona yazdım. Sonuç aldım.
    Ben de badem yağı aldım gönderdim, kaytan bıyıklarına sürsün diye, kızmamıştır umarım.

Manzara bu..

Tabi bu kadar yakın çekim beyin ameliyatı yapınca kızıyo Pala ya, boynuz sallıyor depiyor. Du bakali kızdıralım acık

Sankim ortadaki gibi...soldaki ise gönlümüzden geçen...

Mazutu bitti sanırım, ya da gaz pedalını son dakka pompalaya pompalaya yardıracak...başka senaryolar da var da, kafasından geçen bunlardır.

Pala, Şimşek gizli gizli IMF len görüşüyomuş....(Biraz da biz Palayı sazanlıyalım.)

Hop Yardır Mürsel..YTD

Sayfa 906/1003 İlkİlk ... 406806856896904905906907908916956 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •