Sayfa 879/1005 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon
Arama sonucu : 8035 madde; 7,025 - 7,032 arası.

Konu: Viop LII

1.  Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    IBM'de çalışan kişi 2000 dolar alırken aynı işi yapanın maaşı 4000 dolara karşılık gelen TL idi. Enflasyon olmayınca ücretler düşürülemedi bence. Para bol olunca ister istemez harcandı. Dolar artar diye bankada bekleyen 100-150 milyar doları olanlar o zaman üzüldü. Yengemin 300 bin EUR su vardı geçinemiyorum ne yapsam TL'ye mi dönsem diyordu Almanya'dan gelen emekli maaşı yetmiyordu.

O zamanlar AVM'lerde Grohe vs marka armatürler vardı seramik İspanya'dan geliyordu.
    Hatırlıyorum üstadım... USD bazlı maaş veren bir vakıf okulunda çalıyordum... 2000-2001 yılları.
    USDTRY 5xx.xxx lerden 1.7xx.xxx lere çıkınca "bu artık sürdürülebilir değil!" diyip o rakamdan TL' ye çevirmişlerdi maaşları.
    Dolar bazında 2x zam yapmış oldular ve dolar bir daha o seviyeleri 2008 e kadar görmedi...

Kadın çalışanın çok olduğu bir kurum olduğundan orijinal parfüm satan strawberry.net isimli yabancı site konteynerla mal gönderiyordu kuruma
    Al,sat,tut,yakala,sık,bırak vb. tavsiye için aracı kurumunuzla görüşün.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Eskişehir / Duhul 2007
    Gönderi
    5,213
     Alıntı Originally Posted by Culpable Yazıyı Oku
    Bear abi kredili islemler gecen seneye gore nasil ? hala yuksekmi yoksa bu sene insanlar biraz temkinlimi ?
    kredililer her zaman FULL dolu.

ben kaçar,
    iyi geceler.
    Bear_Bull
    @BearBull26

3. Öyle ya da böyle kredi musluklarını sonuna kadar kısacaklar. Yakında ticari kredilerde de bu durumun başlayacağını düşünüyorum. Devletin alınan krediyle şirkete lüks araba mı yat mı kat mı aldı dolar mı aldı takip edecek enerjisi yok. Kapitalini korumak isteyen şirketler kobiler kış uykusuna yatabilir. 2024 başında işsizlik sorunu da baş göstermeye başlarsa şaşırmam.

Biraz da endeks yorumu yapayım Son hareketler endeksi şişirmedi, aksine olması gerektiği yere oturmaya çalışıyor. Bundan sonrası için hikaye lazım ama ortada geleceğe ümitle bakabilmemi sağlayacak bir hikaye de bulamıyorum. Belki ilerleyen günlerde batıyla ilişkilerde müspet gelişmeler olursa orada bir hikaye yaratılabilir. İlginçtir gündem 1-2 haftadır sakin. Bir şeyler yumurtlarlar yakında.

Alıntı Originally Posted by altınorta Yazıyı Oku
    Bak mesela bu fakir 15 promax kullanıyor, 16 ya geçememiş daha.
    Karanlıktan korkuyorum! Albayım.
    param var diyene yüksek takipçili bol etkileşimli. olan twitter hesaplarımından biri satıverelim albayım..

hisse net takipçilerine özel 1M $ a bırakırım o kadar kıyağımız olsun

5. Bir insan zengin olmaya karar verdi ama olamamış ise kesinlikle onun suçu değil.

Bir şekilde kader sürekli önüne engel oluyor.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    Bir insan zengin olmaya karar verdi ama olamamış ise kesinlikle onun suçu değil.

Bir şekilde kader sürekli önüne engel oluyor.
    zenginlikte güzellikte görecelidir ariston abi.

biz borsada şahsen kendi adıma işin aksiyonundayız daha çok.

hisse al bekle 8 sene uygun yerden

elbet para kazanırsın )

7.  Alıntı Originally Posted by EMLAK Yazıyı Oku
    zenginlikte güzellikte görecelidir ariston abi.

biz borsada şahsen kendi adıma işin aksiyonundayız daha çok.

İşte bu bilgiyi ben daha önce bilsem daha düzgün bir amaç belirlerdim.

Ben de maksat vakit geçsin diye takılıyorum. Bundan daha ilgi çekici bir şey bulamadım. Diğer her konuda bir noktada doygunluk oluyor, para işlerinde limit diye bir şey yok. Elon Musk uzay işlerine girdi. bir ara Ay'da Mars'da arsa satılıyordu.

Şu saatten sonra ihtiyacımın üzerindeki para hep riskli.
    Tüm yorumlarım asla/zinhar alım veya satım tavsiyesi değildir.
    "Zayif devamli adalet ister, halbuki bu kuvvetlinin umurunda bile değildir."

Alıntı Originally Posted by ariston Yazıyı Oku
    İşte bu bilgiyi ben daha önce bilsem daha düzgün bir amaç belirlerdim.

Ben de maksat vakit geçsin diye takılıyorum. Bundan daha ilgi çekici bir şey bulamadım.

Şu saatten sonra ihtiyacımın üzerindeki para hep riskli.
    işte insana gerekli olan şey

amaç

amaç olmayınca olmuyor

beynimiz kafa yoracak ve aynı zamanda sürekli değişken olan yeni şeyler görmek istiyor enerjisini bu şekilde absorbe ediyor bi nevi deşarj oluyor bunu yaparken

yoksa hisseyi dediğim gibi uygun bi zamanda al. 8 10 sene bekle.

işin aksiyonu ve keyfi kaçıyor.

Sayfa 879/1005 İlkİlk ... 379779829869877878879880881889929979 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •